Sigrid Jervell Våg vant dagens 800m som hun ville. Under perfekte løpsforhold var det flere av jentene som satte nye personlige rekorder. Vi gratulerer.

Tre glade jenter på pallen med det synlige beviset på at de var blant de tre beste i UM. Kristin Hagen, Sigrid Jervell Våg og Bertine-Helene Færø.

10   452   Jeanette Stensheim   Ranheim IL   2,34,68

Ingvild Vedde var spent på formen før dagens 800 meter.

Mari Helgestad fra Løten førte an feltet halvveis.

Sigrid Jervell Våg hadde full kontroll halvveis i løpet.

Ingvild Vedde fra Nesbyen slet med tempoet og endte på en sjetteplass med 2.22,78.

Ingen kunne hindre Sigrid Jervell Våg å løpe jublende over streken som dagens vinner på 800m.

Tøff kamp om sølvet mellom Bertine-Helene Færø og Kristin Hagen.

En duell den jublende Bertine Færø tapte. Hun var likevel svært fornøyd med eget løp, og da hun passerte målstreken jublende visste hun også at Kristin Hagen hadde statt sølvmedaljen. Men gleden over et perfekt eget løp var den største. Det burde være et fobilde for flere andre. Det man kan gjøre noe med selv, skal man gledes over, ikke hva andre gjør.

Mari Helgestad var også jublende glad for fjerdeplass og ny personlig rekord.