Løypa i Ørsjødilten ble endret og forlenget i fjor. På programmet i årets løp stod distansene 21 km, 8  km og 5 km. I tillegg til barneløp på 1 og 2 km avhengig av alder.

21 løpere fullførte 21 km, og her var det Magnar Wium fra arrangøreklubben Idd SK som vant på 1.28.10.
22 løp 8 km, og her var det Jon Harald Carlsen som vant på 37.51, mens Liv Prangerød ble beste kvinne på 48.43.

Syv løp 5 km, med Josefine Bakke som raskest på 22.54. I tillegg var det 33 barn som deltok.

Totalt gir dette 83 fullførende i årets utgave av Ørsjødilten.

Det var i overkant av ti grader og noe regn denne høstdagen i skogene ved Ørsjøen.

RESULTATER

Arrangørens hjemmeside

Se også kondis.no Samleside for Ørsjødilten

21 km
D4N4880.jpgÅrets vinner av Ørsjødiltens lengste løype på 21 km ble arrangørklubbens Magnar Wium. (Alle foto: Bjørn Johannessen)

Årets Ørsjøvinner fikk luke til konkurrentene allerede tidlig i løpet og vant til slutt med nesten fire minutter.

Jon Steinar Mjølnerød (223) og Frode Bokerød (225) ble henholdsvis nummer to og tre.