Aktivløpet på Hareidlandet er et veldedighetsløp der alle pengene denne gangen gikk til Frivillighetsentralen på Hareid. 54 deltakere stilte opp på dette lavterskeltilbudet, noe som indikerer at det blei over 10.000 kroner i kassa til det gode formålet.

Løpet gikk i samme trasé som Grimstadvatnet rundt. Det var greit første gang, men kanskje burde arrangøren slippe fantasien litt løs og finne ei ny løype til neste gang. Hvorfor ikke la løpet gå mellom Ulsteinvik og Hareid, nå som det er gangvei på heile strekningen

Aktivløpet hadde 3 klasser, 1 konkurranseklasse, 1 bedriftsklasse og 1 trimklasse. Aktiv Trening hadde fått hjelp av Hareid IL til tidtakingen og til å lage en sosial ramme rundt løpet.

Ådne Andersen, Hareid IL vant løpet ganske klart på tiden 26.50. Olger Pedersen blei nummer to på tiden 28.14. Dag Harald Moldskred blei nummer tre, men stilte i bedriftsklassen.

Björn Östbye i Aktiv Trening sier til oss seint i kveld: - Mottakarar av pengegåva var Hareid frivilligsentral, som mellom anna organiserer natteravnane, aktiviteter for eldre og aktiviteter for integrasjon av asylsøkjarar. 11300 kr blei samla inn.-

Resultater i PDF-format

Starten_startnummer_en
Han hadde fått startnummer 1 og ville vinne starten. Kanskje visste han at fotografen stod 300 meter fra startstreken

Aadne_Andersen_2km
Men nå har Ådne Andersen overtatt ledelsen og leder klart, her etter 2 km

Olger_Pedersen_2km
Olger Pedersen blir nest beste løper i mål

Dag_Harald_Moldskred
Dag Harald Moldskred blir tredje beste løper i mål

Aadne_Andersen_mot_maal
Ådne Andersen cruiser mot mål og vinnertiden blei 26.50 i den 7,8 km lange løypen rundt Grimstadvatnet.