Resultater Julebukkens Halvmaraton

5,5 km

Menn under 40 år:
1. Simen Fredriksen MVM jr. 25,47

Menn over 40 år:
1. Oddbjørn Homstvedt Trøgstad HC 19,27
2. Roy Helgerud MVM 29,22
3. Stig A. Vangsnes Oppegård IL 32,29

Kvinner:
1. Elin Fredriksen MVM fruer 26,16

11 km

Kvinner:
1. Alvilde Dancke Oppegård IL 52,20
2. Turid Malmo Knutsen Oppegård IL 56,21

Menn:
1. Svein Arne Sølvberg Ski IL 39,55
2. Frode Monsen Oppegård IL 45,10
3. Terje Fredriksen MVM 56,35
4. Knut Reian Oppegård IL 58,05

Halvmaraton

Menn < 40 år:
1. Morten Gammelsæter Wirral AC UK 1,22,06 Løyperekord

Menn > 40 år:
1. Steinar Lien Oppegård IL 1,25,17
2. Rune Iversen Askim IF 1,40,16
3. Ingar Diskerud MVM 1,43,45
4. Sigbjørn Eidsnes DnB NOR BIL 1,54,44
5. Svein Mattias Køhn Askim IF 1,59,53

Det blir selvsagt Julebukkens Halvmaraton også neste år.
Sett av 30. desember 2005 kl. 1500 for å delta i Norges
morsomste og mest sosiale halvmaraton. Med låveball og muligheter for Floating etterpå.
Steinar og Svein Arne gledet seg til løpet
Steinar Lien og Svein Arne Sølvberg så frem til å løpe Julebukkens halvmaraton i år. Svein Arne valgte 10,5-11 kms-løpet mens Steinar løp halvmaraton. Steinar, var i likhet med kameraten Morten Gammelsæter de største favorittene til seieren på halvmaraton.
Knut og damene var klar for 10,5 km i dag
Oddbjørn var beste sprinter i dag
Oddbjørn stiller som vanlig opp på hjemmebane når Mysen Vin og Maratonklubb arrangerer Julebukkens Halvmaraton. Som vanlig vant han også i år 1 runderen (5,5 km).
Mor og sønn med hver sin seier
Elin og Simen Fredriksen vant henholdsvis kvinneklassen og klassen for menn under 40 år. I år ble det godtepose til vinneren av klassen under 40 år. Mor selv fikk vinflaske for sin seier. kondis.no gratulerer.
Turid åpnet hardt i dag
Turid Malmo Knutsen åpnet hardt i dag, men fikk det tungt etter hvert. Likevel ble det andreplass på 10,5 km der hun sikret dobbeltseieren til Oppegård IL i dameklassen.
Oppegård markerte seg i Mysen
Knut Reian hadde som vanlig godt tak på damene i Mysen. Her gratulerer han dobbeltseirende Alvilde Dancke og Turid Malmo Knutsen fra Oppegård. Selv ble Knut nr. 4 på 10,5 km (2-runderen).
Frode Monsen tok sølv på 10,5 km
Fjorårsvineren på 10,5 km Frode Monsen måtte nøye seg med andreplass i dag selv om han løp raskere i år enn i fjor. Her spurter han inn til andreplass.
Frode Monsen trives i Mysen
Terje Fredriksen nr. 3 på 10,5 km
Morten Gammelsæter med løyperekord
Med flere varmegrader og bare veier, suste Morten inn til ny løyperekord i T-skjorte og shorts. Til "engelskmann" å være, ble vi litt overrasket over at han tok T-skjorte under singleten, men det tror vi kun var for å ikke skremme publikum eller øvrigheten da kalenderen tross alt viste 30. desember.
Steinar Lien med solid andreplass
Steinar Lien virket lett og fin halvveis.
Steinar og Morten i rute før Roma
Steinar og Morten er i god form og virker å ha full kontroll på formen frem mot Roma Marathon 13. mars. Morten debuterer på maraton, mens mer rutinerte Steinar løper sin første maraton på 3-4 år. Begge har mål om å løpe under 2,50. Debuterer Morten under 2,50 blir vi mektig imponert.
Rune Iversen 3. raskeste på halvmaraton
Rune Iversen fra Askim IF ble nr. 2 i klassen > 40 år etter Steinar Lien. Runes tid på 1,40,16 holdt til 3. plass totalt i den svært kuperte løypen.
Ingar Diskerud god på hjemmebane
Ingar Diskerud fra Mysen Vin og Maratonklubb løp bokstavlig talt på hjemmebane i dag. Start, alle passeringer og mål var på plassen foran opplevelsesgården hans, og garderboer og låveballet var i selve "låven". Låven er nå gjort om til opplevelsessenter med alle fasiliteter. Her kan du også få slappet av med floating.
Myke Sigbjørn løp halv i dag
Sigbjørn Eidsnes fra DnB NOR droppet klatringen i dag da han besøkte Tele Top Adventures og Diskerud sin gård og opplevelsessenter.
Sigbjørn Eidsnes halvveis
Svein M. Køhn kom under 2 timer på halv
Knut satser på floating i Mysen neste år
Kom og Float hos meg på Slettevold Gård
Slettevold gård i Mysen har innført et helt nytt konsept i Norge i samarbeid med svensk ekspertise fra Karlstad Universitet og Gøteborg. Tanken består av vann og rundt 600 kg salt. Man ligger da og flyter i saltvann for å slappe av og redusere spenninger og stivhet i muskulaturen. Skal også være godt for kreativiteten.

Utdrag fra Anette Kjellgrens doktoravhandling i psykoligi ved Gøteborgs universitet:
"Floating er en snarvei til dyp avslapning og meditasjon. Å ligge på ryggen i en saltvannsfylt tank gir ren veldig dyp og behagelig avslapning. Inne i tanken er det mørkt og stille, noe som gir mulighet for maksimal avkobling og velvære. Pasienter med kroniske muskelspenninger i nakke og rygg, som regelmssig behandles med flytetankhvile (floating) i tre uker opplever at smertene avtar. Etter behandlingen føler de seg også i bedre humør og har mindre angst.
Nesten alle som har prøvd å ligge i flytetanken synes det er deilig og behagelig, og de har lyst til å gjøre det igjen."
Ingar Diskerud er populær blant damene
Les alt om Julebukkens halvmaraton 2003

Les alt om de tidligere Julebukkens halvmaratoner