På ultradistansen skal løperne i løpet av 70 km over hele 9 tusenmeterstopper. Til sammen i konkurranse- og turklassen var det 30 deltagere - og 21 av disse fullførte løpet. I tillegg var det 14 deltagere på maratondistansen - som var ny i fjor, så alt i alt ga dette ny deltagerrekord (44 startende) for løpet som har målgang på idylliske Teveltunet.

Anders Myrland tar seg tid til en liten hvil mellom sjekkpunkt 6 og 7 (arrangørfoto).

Terrenget i Meråker er fantastisk, ikke minst i fint vær som man hadde under årets løp. Med energiske Hallgeir Martin Lundemo i spissen kan nok dette løpet vokse seg stort etter hvert. Hallgeir startet egentlig på sitt spesielle "ekstemløp" der han skulle over alle Meråkers 26 tusenmeterstopper, men valgte å løpe ordinær løype i stedet, der han kom på tredje plass.

Magnus Krog vant marathondistansen på 05:34 som er soleklar ny rekord, tidligere rekord var 06:48.

Maratonløperne klare til start (arrangørfoto).

Løpets Facebookside

Løpets hjemmeside

RESULTATER (uoff, konstruert fra måltider lagt ut på Facebook).

41. Bente Kristensen 13:08

Hermannsnosen, en av ni flotte topper deltagerne skal over (arrangørfoto).

Trimklassen har startet, her ser vi Marie Lundemo med start nummer 1 (arrangørfoto).

Brostrøm far og datter (10 år) hadde som mål å fullføre ultraløpet, men måtte dessverre gi opp underveis. Friskt satset likevel! (arrangørfoto).

Denne karen har planer om å løpe barbent, men vi vet ikke hvem det er og hvilken distanse (arrangørfoto).

Sjefen sjøl, Hallgeir Martin på Hemannsnosen (arrangørfoto).