Først inn mot mål kom Stian Hovind-Angermund, etterfulgt av Alemayehu Sitotaw. Ikke veldig langt bak fulgte Odd-Anders Grimsbø, alle fra Varegg.

I kvinneklassen ble det også Vareggseier, Nancy Sommer viste nok en gang at hun har god driv i det hun holder på med. Hanne Liland fra TIF Viking fulgte på plassen bak, og Cecilie Landro tok tredjeplassen.

Se fullstendig resultatliste nederst. Se også arrangørens artikkel.

Fra venstre: Alemayehu (2. plass - 19:52), Stian (1.plass - 19:40) og Odd-Anders (20:22).
Gode tider i den ca 5,6 km lange og nokså kuperte løypa.

Det lyktes ikke fotografen å få et bilde av kvinnepallen i dag, men her ser vi Nancy Sommer komme inn til førsteplass med den fine tiden 23:37. Tidene til de to påfølgende kvinnene var Hanne Liland med 25:42 og Cecile Landro med 26:32.

Fra start har en tetkvartett formet seg. Stian, Alemayehu og Odd-Anders har følge av Kjetil Dyrvik (Voss), som endte på fjerdeplass.

Her ser vi Bjørn Harald Bongom ta et manøvrerende steg for å unngå den lille glatta man kunne
finne enkelte steder i løypa. Generelt var løypa god. Bak følger Dag Haugland, som passerte Bjørn
før mål.

Audun Baardsen og Helene Pemmer får snike seg med i reportasjen, selv om de ikke deltok i selve løpet. Velkjente gladløpere fra løpsmiljøet i Bergen.

Kristian Bråten har kontroll på underlaget. Kristian endte på den fine tiden 23:33.

Cecilie Landro endte på 3. plass med 26:32.

Arnt Høiberg fra Bergen pistolklubb driver ikke bare med skyting. Han er
stadig å finne på resultatlistene. Dagens løp gjorde han unna på 30:55.

Harald Valen fra Varegg kommer inn på 24:28.

Geir Lindberg har vært plaget av sykdom i høst, men er endelig å se i
konkurranse igjen.

Her har vi Jørn Woldsdal, glad for å være i mål. Tida er det ingenting å utsette på. 24:44 på 5,6 kilometer tilsvarer nesten 14 km/t, og det i en ganske så kupert løype.

Ludvig Tennebekk har kontroll på tingene og kan konstatere at sluttiden blir 24:48.

Stein Roar Andersen er ikke veldig ofte å se i løp for tiden, men er en viktig person i
Vareggmiljøet og gjør en god innsats i dagens løp.

Bjarne Ludvigsen brenner for trening og treningsfellesskap og er en viktig drivkraft bak Team Melkesyre som nå har slått seg sammen med Varegg. Han er ikke så vant med flateløp (enda), men trivdes likevel godt i dagens løype som kunne by på gode utsiktspunkter underveis.

Hanne Liland, nr. 2 blant damene på vei mot mål med tiden 25:42.

Et tungt løp absolutt. En pust i bakken for Øyvind Nyberg etter at han akkkurat klarte å slå Bjarne etter å knivet med ham hele veien.

Ingenting å si på løpet, været eller utsikten. Her ser vi Stian (vinneren), Øyvind og Bjarne.

Toril S. Vik mot mål med tida 34:00.

Håkon Landro, en av de heldige vinnerne i uttrekspremiene etter løpet. I bakgrunnen skimter vi Johs. Gjesdal og Kåre "Puma" Bjerntæs.

Morten Hauso (helt til venstre), vant også en uttrekkspremie. Mye blått å se på dagens løp (Vareggløpere), men noen fra andre klubber og ikke-organiserte var det likevel.