Nortura duathlon starter med 2,5 km løp før det skal sykles 10 km på MTB sykkel. Så avsluttes det hele med 2,5 km løp igjen. Det er tradisjon for at dette er et av høstens ritt som blir arrangert av bedriftsidretten i Melsheia utenfor Sandnes.

Andreas Penne Nygård var suveren, som han pleier å være i duatlonen i Melsheia. Han tok tidlig teten tett fulgt av Kystløpet, som stilte med stafettlag. Andreas var aldri truet og vant til slutt med 37 sekunder på Thomas Hetland og Kjetil Torgersen, som stilte på stafettlaget til Kystløpet.

I kvinneklassen var Stine Borgli helt suveren.

RESULTATER

kvinnevinnerIMG_7158.jpg
Stine Borgli har startet på sykkeletappen.         Foto: Thomas Hetland

GauteBrådliIMG_7183.jpg
Gaute Brådli løper inn til 3. plass i den individuelle klassen. Neste helg stiller han på lag med Torstein Tengsareid i Horve Duathlon i Egersund. Deres lag som heter Team Aase, må nok finne seg i å være solklar favoritt. Torstein Tengsareid er en av Rogalands beste terrengløpere, mens Gaute stadig er å se i toppen i de sykkelritt han deltar i.  Foto: Kjetil Torgersen.

ThomasHetlandIMG_7182.jpg
Thomas Hetland løper Kystløpet-laget inn til seier i stafetten, men må seg slått av suverene Andreas. Thomas skal også stille på lag i Horve Duathlon i Egersund neste lørdag med sin tidligere midstopper kollega Tor Kåre Sleveland fra Egersund IK fotball. Horve Duathlon, som er et samarbeid mellom Dalane SK og EIK friidrett, mangler kun et lag før det er fulltegnet med 40 lag. Foto: Kjetil Torgersen.

feltetIMG_7145.jpg
Bakerste del av feltet i det løperne akkurat har startet på første løpsetappe.   Foto: Kjetil Torgersen.