Her+er+det+Rune+Iversen%2C+Dag+Olav+Kj%E4rnsholen+og+Asbj%F8rn+Oppegaard+som+forfrisker+seg+underveis+i+l%F8pet.+Asbj%F8rn+fra+nabokommunen+i+Akershus+vant+Menn+50-54+%E5r+p%E5+halvmaraton.
Her er det Rune Iversen, Dag Olav Kjärnsholen og Asbjørn Oppegaard som forfrisker seg underveis i løpet. Asbjørn fra nabokommunen i Akershus vant Menn 50-54 år på halvmaraton.
Her+har+vi+Arvid+Lillebekk+foran+Erik+Torp.+Yngstemann+av+disse%2C+Erik%2C+vant+det+innbyrdes+oppgj%F8ret.
Her har vi Arvid Lillebekk foran Erik Torp. Yngstemann av disse, Erik, vant det innbyrdes oppgjøret.
Kristine+Gran+fra+T%F8nsberg+vant+yngste+kvinneklasse+p%E5+halvmaraton+og+var+nummer+to+totalt+3+minutter+etter+%C5se+Br%F8dholt.
Kristine Gran fra Tønsberg vant yngste kvinneklasse på halvmaraton og var nummer to totalt 3 minutter etter Åse Brødholt.
Helene+Gl%F8tta+var+tredje+raskest+av+damene+p%E5+halvmaraton+og+vinner+av+klasse+D40-44.+Hun+sprakk+i+fjor+og+lovet+%E5+komme+sterkere+tilbake+i+%E5r.+Hun+holdt+ord+og+l%F8p+10+minutter+raskere+denne+gangen.+-+Etter+de+siste+harde+motbakkene+fikk+eg+nytt+mot+da+jeg+h%F8rte+Henning+og+Simen+spille+trekkspill+%28se+nedenfor%29%2C+sa+Helene.+Flere+med+henne+mener+dette+ga+det+lille+puffet+som+skulle+til+for+%E5+se+lysere+p%E5+tilv%E6relsen+der+og+da.
Helene Gløtta var tredje raskest av damene på halvmaraton og vinner av klasse D40-44. Hun sprakk i fjor og lovet å komme sterkere tilbake i år. Hun holdt ord og løp 10 minutter raskere denne gangen. - Etter de siste harde motbakkene fikk eg nytt mot da jeg hørte Henning og Simen spille trekkspill (se nedenfor), sa Helene. Flere med henne mener dette ga det lille puffet som skulle til for å se lysere på tilværelsen der og da.
K%E5re+Martin+Grasmo+hiver+innp%E5+godt+med+drikke+f%F8r+han+gir+seg+i+kast+med+resten+av+halvmaratonl%F8ypa.
Kåre Martin Grasmo hiver innpå godt med drikke før han gir seg i kast med resten av halvmaratonløypa.
Ivar+Melnes+fra+Blaker+%28foran%29+og+Odmund+Solbrekke+fra+arrang%F8rklubben+R%F8mskog+IL+er+ogs%E5+n%F8ye+med+%E5+f%E5+seg+drikke.
Ivar Melnes fra Blaker (foran) og Odmund Solbrekke fra arrangørklubben Rømskog IL er også nøye med å få seg drikke.
Det+er+ikke+rart+at+Ole+Ringsbu+smiler+der+han+passerer+de+trekkspillende+sambygdingene+Simen+S+Nilsen+og+Henning+Sletten.+Morsomt+innslag...
Det er ikke rart at Ole Ringsbu smiler der han passerer de trekkspillende sambygdingene Simen S Nilsen og Henning Sletten. Morsomt innslag...
Anders+%28til+venstre%29+og+Per-Erik+Sehlin+fra+T%F6cksfors+IF+l%F8p+halvmaraton+sammen+og+sm%F8g+akkurat+2-timers+grensen.+Anders+l%F8p+i+yngste+klasse+som+p%E5+halvmaraton+var+18-34+%E5r..+han+har+holdt+seg+ung+den+karen.
Anders (til venstre) og Per-Erik Sehlin fra Töcksfors IF løp halvmaraton sammen og smøg akkurat 2-timers grensen. Anders løp i yngste klasse som på halvmaraton var 18-34 år.. han har holdt seg ung den karen.
Hein+Haraldsen+har+5+meter+igjen+til+m%E5lseilet+og+er+nok+glad+det+ikke+er+en+runde+til.
Hein Haraldsen har 5 meter igjen til målseilet og er nok glad det ikke er en runde til.
Uten+funksjon%E6rer+ingen+konkurranse.+Mye+dugnadsarbeid+skal+til+for+at+arrangementet+skal+v%E6re+mulig%2C+men+leder+Randi+Dalheim+kjenner+sine+medarbeidere+og+vet+at+de+stiller+opp+n%E5r+de+gjelder.+Her+er+det+speakeren+som+oppdateres+av+tidtagerne.
Uten funksjonærer ingen konkurranse. Mye dugnadsarbeid skal til for at arrangementet skal være mulig, men leder Randi Dalheim kjenner sine medarbeidere og vet at de stiller opp når de gjelder. Her er det speakeren som oppdateres av tidtagerne.
Unionsmarathon+kan+skryte+av+et+stort+og+fint+badekar+i+form+av+R%F8msj%F8en%2C+noe+mange+av+deltagerne+satte+pris+p%E5.
Unionsmarathon kan skryte av et stort og fint badekar i form av Rømsjøen, noe mange av deltagerne satte pris på.
Grete+H%F8ilund+%28til+venstre%29+og+Heidi+Norheim+l%F8p+halvmaraton+sammen.+Vi+gikk+i+oppoverbakkene+men+jogga+resten%2C+sier+Grete+forn%F8yd.
Grete Høilund (til venstre) og Heidi Norheim løp halvmaraton sammen. Vi gikk i oppoverbakkene men jogga resten, sier Grete fornøyd.
Roger+Andersson+var+den+eneste+R%F8msjingen+som+gjennomf%F8rte+hele+maratondistansen.+Paradoksalt+nok+l%F8per+han+raskere+fra+%E5r+til+%E5r.+Men+det+har+sin+pris+sier+Roger%3A+Det+koster+mer+%E5+trene+n%E5+enn+for+tyve+%E5r+siden+%21
Roger Andersson var den eneste Rømsjingen som gjennomførte hele maratondistansen. Paradoksalt nok løper han raskere fra år til år. Men det har sin pris sier Roger: Det koster mer å trene nå enn for tyve år siden !
Her+kommer+den+raskeste+av+59+l%F8pere+i+barnel%F8pet+mot+m%E5l%2C+og+stilen+tyder+vel+p%E5+at+han+har+l%F8pt+konkurranse+ogs%E5+tidligere.
Her kommer den raskeste av 59 løpere i barneløpet mot mål, og stilen tyder vel på at han har løpt konkurranse også tidligere.
Andremann+i+m%E5l+p%E5+barnel%F8pet+var+Truls+Dahlum+Nielsen+fra+R%F8mskog.
Andremann i mål på barneløpet var Truls Dahlum Nielsen fra Rømskog.