I nydelig vårvær rundt Songsvann, ble SRM arrangert onsdag! Sola varmet godt opp og ga en flott temperatur under hele løpet! Løypa var for det meste ganske tørr, men det var en god del bløte partier - etter all regnet dagen før! Arrangørene innformerte at det stilte opp 256 løpere til start, fra unge til eldre som løp i ulike tempo. Noen løp 1 runde, mens andre løp både 2 og 3 runder til.

Vinnere i det 288 Sognsvann Rundt Medsols

1.runde                                      2.runder                                     3.runder
M.     Per Lunke, BUL                 10:31   Øyvind Rakkestad, Rødnes 22:52   Geir Vågen, KOLL                38:12
K.     Linn C. Wendel, Heming 12:56   Trine Vågen, KOLL                30:50   Benedicte Bakke, Heming  43:21

Well done!!!

Se også bildereportasje fra SRM 287 6.april 2011.

Smakebiter fra starten, nyt disse bildene.

Legg merke til kvinnen i lyseblått med ryggen til under startseilet. Dette er Bente Woldseth,
som her har startoppgaven i arrangementsgjengen.
Sognsvann Rundt Medsols har kun 5 arrangører og 1 av dem kan t.o.m. delta!

Her ser vi starter Bente Woldseth  i mørkeblå jakke som nr.3 forfra først starter så løper slik arrangeres det
  på Sognsvann.

Smakebiter fra løpet, nyt disse bildene.

De aller første på vei mot mål: Fra venstre Per Lunke, BUL som vinner på 10:31 og setter ny pers.
 Rett bak ham 20 år gamle Are Martin Stenberg, Kjelsås 10.32 (men har som mål å løpe ned på 9.50-tallet)
 Knut Nordviken , Vidar også han 10:32
 Are Martin Stenberg vant årets første SRM på 10:38

Aller fremst i SRM sin jubileums T-skjorte Torbjørn Eika som arrangerer Sognsvann Rundt Medsols
  for fjerde året på rad. Sesongdebuten endte på 13:00. Tredje best av de over 49 år.

nr.3 på dette bildet Birgitte Winther noterte 18.47 i sitt 34.SRM
  har et stykke igjen til persen. Men det er 28 SRM-løp igjen av sesongen.

Gerhard Sletten en av flere deltakere fra Oslo Triathlon tok andreplassen på 2.runder  med 23:59
 Bare 31 sekunder bak persen så tidlig i sesongen tyder på at persen ryker i år.

Kurth Magnussen 26.13 er en av Bølergutta som vi kan se
  har løpt Hytteplanmila også.

Jens Tveter, arrangør på fjerde året, i flott solskinnsvær som det ble mer av utover i løpet.

Jan Øyvind Schneider,Bundebygg (i rødt) holder koken i i sitt 127 SRM , kun åtte mann har løpt flere.

Erling Svela,  har fått med seg 92 SRM.

Stian Stensland, i gult,  noterte 24:38 før det ble bløtkake med
 Maria Ekman Stensland som feiret sin 30 års dag på Sognsvann.

Til høyre i bildet nok en løper fra Oslofjord Triathlon Kaja Høvding Davidsen som ble
  nr.2 på 2.runder med 33:09 tangering av den to år gamle persen.

I april løper deltakerne i alle varianter av bekledning.  Her ser vi uten vanter, med varianter og med hansker.
  med langbukse, med korbukse og en med begge deler.
  Med jakke og uten jakke.
  Her er det også slik arrangøren ønsker seg det: Løpere som får tatt seg ut og tilskuer