Arne Post i mål som vinner av Holmenkollen Skimaraton 2011 (Foto: Per Inge Østmoen)

Ny seier til Arne Post

Arne Post fra Kjelsås IL/Milslukeren fortsetter å imponere. Etter at han vant Finansavisrennet og ble nr 4 på 30 km i NM, fulgte Post opp med seier i det klassiske mosjonslølpet Holmenkollen Skimaraton lørdag, som i år gikk i ny trasé. Post sin vinnertid i det ca 54 km lange rennet var 2.41,04.

NrK's ekspertkommentator Thomas Alsgaard sa under NM-sendingene at Post "virket rå" da han selv ble fragått i FA-rennet uken før veteranens sensasjonelle NM-bronse på 15 km.

Arne Post har trent mye mindre enn normalt i høst, da studiene har hatt førsteprioritet. Det skulle man ikke tro, men det kan virke som om han dermed har fått masse overskudd og en formtopp. I hvert fall er det ikke mange som går fortere på ski om dagen enn den allsidige multisportutøveren fra Langhus.

Av øvrige topp 3 plasseringer fra Follo nevnes Dag Jacobsen fra Siggerud, som ble nr 3 i M60-64 på sterke 3.31,27.

Hovedreportasje med intervju med Arne Post og alle resultater finner du HER.


Arne Post flankeres av de lovende ungguttene Stian Remseth Andresen (nr 2, t.v.) og Anders Mølmen Høst (nr 3, t.h.)  (Foto: Kjell Vigestad)


En annen lovende unggutt er Carl Fredrik Hagen fra Tårnåsen i Oppegård. Han kjempet en hard duell med klubbkamerat og veteran fra Rustad, Trond Olav Berg. Denne gangen var "de(n) gamle fortsatt eldst (best)". De to ble til slutt nr 32 og 30 totalt. Carl Fredrik sin beskrivelse av løpet og andre kommentarer kan leses HER. (Foto: Kjell Vigestad)