Bergensere bryr seg ikke døyten om været ikke er på deres side. Hele 740 glade løpesjeler ville til Fana denne kvelden for å komme igang med det nye året. Personlige rekorder og nye målsettinger gjorde det til at svært mange ville starte sesongen 2013 på best mulig måte.

På bildet til høyre ser vi Espen Roll Karlsen (DNB Klubben) som vant den store duellen mot Norna-Salhus løperen Mulugeta Hulensav Zewde. (klikk på bildet for stor utgave). Tiden til Espen på 10 km for menn ble på 33.49 og bare sekundet bak kommer Mulugeta på 33.50, kometen med Stian Øvergaard Aarvik (IL Gneist) kommer på 3. plass med tiden 33.52. Svært jevnt i herreklassen denne mørke og regnfulle mandagskvelden i vinterkarusellen.

Erik Hovlandsdal som nå representerer Norna-Salhus tok en ny seier på 5 km som han har gjort før i samme løype med tiden 15.30. Nærmest kom Lars Lunde (Stord IL) på tiden 16.18 og superspesialisten på 800 meter med Ådne Svan Dæhlin (Gular) på 3. plass med tiden 16.56

I kvinneklassen kom Kirsten Marathon Melkevik først men hun løp uten offisiel tidtaking og var hare for sin egen sønn. En fin 1. plass til Kristine Fjellanger som nå løper for Strindheim IL og tiden idag på sin 5 km 19.58, Gularkvinnen Christiane Trøbe kaprer 2. plassen med tiden 20.46 og nå 3. plass til Thyra Hevrøy fra IL Gneist med tiden 20.50.

Ina Berven fra HSI vinner 10 km for kvinner på fine 40.56 foran Loddefjords skjønne Kari Sigdestad (Loddefjordløperene) med tiden 43.51, 3. plass til Marit Eggen fra Reinertsen BIL med tiden 44.00

Komplett resultatliste foreligger nå under bildeserien. Alle bilder lagt ut, 45 totalt.

Det rettes en stor takk til Trygve Andresen fra Varegg som lot sitt eget private fotoutstyr lånt bort til utsendte Kondisreporter Jørgen Pettersen. Uten hans hjelp ville det vært umulig å ta bilder. En stor takk til en mann som hadde to sønner med på 5 km og holdt paraplyen over linsen mens jeg tok bilder.


Tekst og foto: Jørgen Pettersen
 


Espen Roll Karlsen som er med i BFG Bergen kliner til og vinner 10 km for menn med 33.49 under ikke altfor gode forhold. Espen er med på omtrent alt av løp, inkludert motbakkke men det var første gang han stilte opp på 10 km. Like greit å vinne i debuten på 10 km. Gratulerer fra Kondis.
Espen forteller til Kondis,- Idag følte jeg meg i kanonslag, beina var lette og jeg kunne bare pøse på. Herlig å ha en sånn dag på min første 10 km.


Mulugeta H. Zewde trodde først at han vant løpet og var vel ikke helt oppmerksom under innspurten. Det er meget vanskelig for 10 km løperene og se helt hva som skjer innimellom hundrevis av mosjonister fra 5 km feltet og spurte til mål sammens. Likevel en fin 2. plass til Mulugeta på 33.50. Gleder oss i Kondis til nye løp med deg.


Hvilket år 2012 har vært for Stian Øvergaard Aarvik fra IL Gneist. Tok og banket Østlendingene i UngdomsBirken og vant 15-årsklassen. En topptid i Stoltzen og omtrent bare pallplasser på gutten. Stian fortsetter i samme spor 2013 med en flott 3. plass på 10 km og tiden 33.52


Erik Hovlandsdal ser ut til å trives i Norna-Salhus for han vinner nå igjen som han har gjort før med Gular trøye. Topptid med 15.30 på 5 km og suveren vinner i herreklassen.


Kirsten Marathon Melkevik løper godt som alltid og vinner 5 km for kvinner. Vi venter på offisiell tid. 


Klar til start med 10 km feltet. Norna-Salhus gjengen mot Stian Ø. Aarvik


Sjefen Kjell Karstensen gir alltid info før start og er også primus motor for vinterkarusellen. Idag danset bergenserene regndansen og møtte opp i hopetall. 


Nesten 200 løp 10 km fordelt på 144 menn og 53 kvinner, startskuddet er gått. 


Mulugeta i kledelig rosa for anledningen. Han åpner alltid behersket tross i sine enorme krefter. Espen Roll Karlsen løper i innerste bane med startnr. 12606.


Sprekk i feltet allerede på første runde. Langs banen står alle håpefulle på 5 km og venter med lengsel på sin start.
Midt i bildet er det med lyseblå overdel og startnr. 957 Jarle Rognø, pene 42.04 på sin 10 km.


Yahyu Maad fra Norna- Salhus med startnr. 14.096 greier seg fint på tiden 51.53


I helblått med Erik Hovlandsdal og ved sin side Gulargutten Ådne Svan Dæhlin. Ifjor var de i samme klubb men er sikkert gode venner likevel. Ådne Svan Dæhlin var jo med på Europamesterskapet på 800 meter i Helsinki 2012. Han klarte å komme til mellomheatet med tid på 1.47-tallet. Ådne prioriterer studier på Haukeland sykehus og holder formen vedlike.
På bildet ser vi også to kjenninger sammens med kanonene med  Olai Nepstad og hans nå etterhvert kanskje "verdensberømte skøytelue". I grønn overdel har Øyvind Nyberg funnet best mulig pes på åpningen av sitt løp.



Over 500 løpere trykker til, fordelt på 331 menn og 212 kvinner. 5 km festen er igang.


Helt  til høyre ser vi Hege Ommedal smile i starten på sin 5 km. Ytterst til venstre ser vi velkjente Olai Nepstad, nå med mere hår under den berømte skøytelua.


Erik Hovlandsdal har rykket fra start og startnr. 14126 med Sigve Innselset og Ådne Svan Dæhlin må kapitulere med slik knallåpning.


Rune Gullachsen fra Salhus Turn har etablert seg på 18.30- tallet i flere løp. Kveldens løp blir også på 18.34 noe han ikke trodde på før start med hensyn til matinntak i julen. Rune er fremst på bildet og har overtatt tronen i familien til undertegnede siden vi er fettere. Kondisreporter lover å gjøre noe med saken og ligger i hardtrening....


Det tar liksom aldri slutt med 5 km løpere rundt den første runden på Fana stadion før man tar fatt på sykkel og gangstien mot Flesland.


Med startnr. 4506 er det Helge Andersen som står på og får tiden 28.53 på sitt løp.


Damen i signalgrønn overdel er Bodil Johanson og løper på fine 28.33


Kvinnen i blått er Bodil Kvammen som løper på 26.13 for sin 5 km.


En er for flau til å bli tatt bilde av og det skjønner vi, derfor ingen navn eller tid. Men startnr. 6780 er Jannicke Litlere som løper på 31.46 for sin 5 km.


Unge gutter i ytterste bane på førsterunden. I blå overdel med Trym Oscar Bårdsen, tid 33.44, ved siden av er det mest sannsynlig Mikal Kvinge på tiden 30.38


Mille Furebotten i fint driv under førsterunden på Fana stadion, tiden blir pene 30.46 på ungjenten.


Unge  Johanne Bjørklund Johansen smiler det aller fineste hun kan foran kamera til Kondis. Tiden blir på 35.07 og da regner undertegnede med at det er pappaen som er følgesvenn under 5 km. Pappa er Snorre Ledaal Johansen.


Startnr. 454 er Hans Jacob Lund og med et slikt nr. er det nok blitt mange fine løp i vinterkarusellen gjennom tidene. Tiden på Hans Jacob blir 35.20. Først på bildet er Knut Olav Engen med tiden 31.28 og løper for Stahl-Heiser BIL.


Midt i bildet med Linda Solberg i blå overdel. Tiden hennes på kveldens 5 km er 31.43


Renate Lie og Linn Seliussen løper sammens med enda yngre jenter for å gi god motivasjon. Sannsynligvis er det Maria Seliussen som får en hjelpende hånd under 5 km for kvinner. Tiden blir på 35-tallet for dem.
Med startnr. 2144 og signal-gulgrønn overdel er det Simon Hayes fra Statoil B.I.L. og tiden 33.48


Over siste kneiken og bare noen hundre meter igjen til mål for Ådne Svan Dæhlin og en pen 3. plass med tiden 16.56


Jens Larsen Åstveit inn til tiden 18.18 og løper for BTC, en fin 9. plass på triatleten.


Per Gustav Blom fra Norwegian Hull Club B.I.L. ,Løper på fine 19.39 for sin 5 km.


Steinar Kålås fra BTC i hvit overdel og tiden 19.43, ved siden av er det Sigbjørn Innselset med tiden 19.50


Dette er staute barske Varegg-menn. De er ute i all slags vær og vind. Enorm livsglede på trioen med Bjarne Ludvigsen til venstre, ytterst til høyre med Øyvind Nyberg og i midten med Ketil Ola Skjelvan som er en fryktet instruktør på Barrys Bootcamp. Da skjønner alle hvorfor løperene i og rundt Team Varegg/Melkesyre/Fjellgeiter nå hvorfor slik framgang i dette miljøet. På Barrys Bootcamp blir alt overflødig rensket vekk og man sitter igjen med det beste.
Raskest av Barry's sine disipler var Øyvind Nyberg på sin 5 km med 20.11, Ketil Ola (Berry) på 21.22 og Bjarne på 21.23


Hjertet står i brann for brannmannen Erik Angerman og undertegnede tror ikke det kan slokkes så lett heller. Nygift med flotte Stina Thoresen Angerman. Erik på 23-tallet og Stina på fine 24.56.


Først på bildet med Arne Eidsheim fra Bergen Cykelklubb. Løper rolig og greit på tiden 27.31 for en mann av hans kapasitet. En av de mest stilfulle sykkelrytterene gjennom tidene i bergensområdet. Uttalige ganger vært med på Bergen-Voss med topptider og Trondheim-Oslo. Like bak er det Gular sin veteran med Kristian Hj. Falch også på 27.36

Bakerst på bildet med Gneist IL sin drakt er det Benedicte Monstad Flesland og tiden hennes på 27.34


Monica Schrøder fra Varegg klarer seg fint på sin 5 km og tiden 28.06


Ole Martin Eide Røssland fra IL Gneist inn til en fin 7. plass med tiden 35.11


Tøft for arrangørene når de store massene med løpere kommer inn omtrent samtidig og selv med store skilt for inndeling av 5 km og 10 km er det mange som løper i feil sluse.


Team Endorfinos med egen Facebook-gruppe. Morten Vestvik, Eva Quivey, Inger Johanne Klokset, Trond Pedersen, Øyvind Lygre og Harald Løbergsli. Gjett om de gleder seg sammens med reporter til "Partyet" på fredag  hjemme hos nybakt Norskmester på Bislett-24 timers med Bjørn Tore Kronen Taranger.


Litt av et kaos når alle vil ha drikke inne på den relativt lille plassen som er i målområdet. 


Haakon og Monica Schroder fra Team Varegg/Melkesyre. Alle skjønner hva løping gjør med oss og det flotte paret er ikke redd for å vise sine følelser. Undertegnede kan bare si...nydelige eksemplarer på menneskearten.


 Til høyre er det Vemund Lien som løper på tiden 36.19, og da er det bekreftet med Henrik Nortveit til venstre som får tiden 33.23. Godt jobbet av begge med fin hilsen fra Kondis.

 

Resultat for:
Vinterkarusellen 2013 - løp 4 - 07. januar
10 km
Mann
Pl Startnr. Navn Klubb Tid
1 12606 Espen Roll Karlsen DNB Klubben 00:33:49
2 12497 Mulugeta Zewde Hulensav IL Norna-Salhus 00:33:50
3 4160 Stian Øvergaard Aarvik IL Gneist 00:33:52
4 12759 Jørgen Møklebust Austvik BFG Bergen 00:34:15
5 14049 Mikal Iden norna salhus 00:34:22
6 5696 Bjarte Eikanger Friidrettsklubben BFG Fana 00:34:32
7 3928 Ole Martin Eide Røssland IL Gneist 00:35:11
8 4814 Jørgen Tvedt IL Norna-Salhus 00:35:49
9 4298 Gustav Iden IL Norna-Salhus 00:37:08
10 6348 Aleksander Kristiansen Meyer IL Norna-Salhus 00:37:08
11 3827 Morten Seliussen   00:37:23
12 13332 Matthew Lynas Varegg IL 00:37:33
13 14077 Andreas Torsvik   00:37:59
14 4954 Ove Borge Bergen Triathlon Club 00:38:20
15 4156 Stian Norheim IL Gneist 00:38:40
16 12196 Fredrik Madsen Bergen Cykleklubb 00:38:46
17 2971 Bjarne Boge Bergen Triathlon Club 00:38:49
18 5767 Magne Knudsen Odfjell Drilling BIL 00:39:00
19 13161 Erland Eldrup   00:39:03
20 13293 Knut Johannes Hallingstad Haugesund Triathlon Klubb 00:39:10
21 14042 Eskil K. Dahl Statoiil BIL 00:39:27
22 8326 Thomas Ølness Søfteland Friidrett 00:39:28
23 7681 Kenneth Haugland Reinertsen BIL 00:39:32
24 12254 Per-Kristian Bøe Bergen Cykleklubb 00:39:39
25 12206 Sindre Kristoffersen Bergen Triathlon Club 00:39:47
26 4597 Vegard Herland IL Norna-Salhus 00:40:17
27 14094 Drotningsvik Stian   00:40:18
28 7314 Gunnar Knutsen Bergen Triathlon Club 00:40:37
29 10180 Bjørn Ole Jakobsen Friidrettsklubben BFG Fana 00:40:48
30 120 Petter Gregor Rasmussen Friidrettsklubben BFG Fana 00:40:53
31 7056 Jan Wilhelm Werner Bergen Triathlon Club 00:40:56
32 8403 Christen Skjerven Bergen Triathlon Club 00:41:18
33 12197 Kristoffer Madsen Bergen Triathlon Club 00:41:51
34 13830 John-Christian Scheie   00:42:03
35 957 Jarle Rognø YIT b.i.l. 00:42:04
36 14117 Simen Bækken   00:42:06
37 12203 Håvard Aarvik Bergen Triathlon Club 00:42:07
38 4421 Stig Føleide DNB Klubben 00:42:10
39 12505 Karl Jonas Tronstad   00:42:13
40 6326 Åsmund Aas Andersson IL Norna-Salhus 00:42:16
41 13835 Vegard Hjelmeland   00:42:17
42 10706 Torbjørn Espeseth IL Norna-Salhus 00:42:24
43 12199 Erik Vevatne Øverland Bergen Triathlon Club 00:42:26
44 14100 Kjetil Bakketun Bergen Triathlon club 00:42:45
45 7179 Ståle Danielsen Friidrettsklubben BFG Fana 00:43:17
46 12258 Eivind Wiik Ånes Bergen Cykleklubb 00:43:19
47 1398 Baard Skogrand Flubergkretsen 00:43:22
48 12202 Halvard Sælemyr Bergen Triathlon Club 00:43:40
49 2447 Arne Instebø Aanderaa Data Instruments AS 00:43:46
50 12871 Håkon Sandven   00:43:49
51 278 Robert Meyer CSC BIL 00:43:51
52 11275 Vetle Bergsvik Thorn IL Norna-Salhus 00:43:54
53 6894 Cato Winterthun BKK b.i.l. 00:43:58
54 12198 Bjørn Atle Øverland Bergen Triathlon Club 00:44:03
55 2075 Roar Inge Hansen Fana IL 00:44:06
56 12858 Arne Håland Statoil BIL 00:44:12
57 6669 Jan Roald Eik Odfjell Drilling BIL 00:44:17
58 8380 Endre Totland Jansen Knoll og Tott 00:44:27
59 10661 Gunnar Senum Skandiabanken 00:44:46
60 13609 Morten Hovland Sande   00:44:59
61 1447 Arild Birkeland Friidrettsklubben BFG Fana 00:45:02
62 10444 Rune Vindenes PSWinCom As 00:45:11
63 12266 Idar Birkeland WesternGeco 00:45:13
64 4158 Svein Robert Heltne   00:45:14
65 537 Ludvig Tennebekk Friidrettsklubben BFG Fana 00:45:19
66 13433 Jan Ove Solheim TINE Meieriet Vest 00:45:29
67 4235 Trond Arne Espedal Ceragon BIL 00:45:34
68 13425 Simen Haukeland TINE Meieriet Vest 00:45:38
69 14108 Schjønningsen Kristian Gneist il 00:45:45
70 13424 Pål Arne Hansen TINE Meieriet Vest 00:45:50
71 445 Harald Tholo Helicon AADI 00:45:51
72 7468 Åge Sølvberg Norwegian Hull Club B.I.L. 00:45:56
73 14084 Ole-Asbjørn Sandnes   00:46:06
74 7092 Stephen Mark Williams Statoil Bergen B.I.L. 00:46:16
75 7867 Per Einarsen Ask Friidrett 00:46:17
76 7188 Erik Grønningsæter COWI AS 00:46:20
77 3991 Egil Hessen Friidrettsklubben BFG Fana 00:46:26
78 706 Frode Espeseth   00:46:28
79 2115 Jan Arve Klungtveit   00:46:38
80 11487 Martin Skage   00:46:53
81 6316 Sondre Herland IL Norna-Salhus 00:46:58
82 4498 Tomas Totland Jansen Aker Solutions BIL 00:47:00
83 4209 Geir Iden Åsane CK 00:47:01
84 12543 Erik Dahl Bergen kommune B.I.L. 00:47:14
85 13486 Tom Leathem   00:47:17
86 3580 Steinar Gangsø Aker Solutions BIL 00:47:39
87 12166 fulvio gritti Statoil Bergen B.I.L. 00:47:52
88 1988 Morten Hauso Friidrettsklubben BFG Fana 00:47:57
89 2411 Inge Vivås Høgskolen i Bergen BIL 00:48:05
90 14076 Stig Nilsen Bergen Cykleklubb 00:48:23
91 6512 Rolf K. Seldal BCK 00:48:35
92 6333 Halvor Aas Knudsen Aas 00:48:50
93 13470 Sveinung Polden Reinertsen BIL 00:48:52
94 3845 Mats Eriksson Bjånes Bergen Triathlon Club 00:49:16
95 4638 Atle (4638) Halvorsen   00:49:16
96 6917 Helge Johnsen Varegg Team Melkesyre 00:49:18
97 6375 Arne Toft Ankeret BIL 00:49:23
98 13824 Terje Hauge   00:49:24
99 10765 Bård Aulin Stiftelsen Kirkens Bymisjon i Bergen 00:49:30
100 13907 Bård Hosøy   00:49:38
101 13507 Oddgeir Wåge Møgster Aker Solutions BIL 00:49:40
102 4940 Lars G Moland Statoil Bergen B.I.L. 00:49:44
103 14097 Frode Fjeldstad   00:49:59
104 4776 Arthur Larsen Aker Solutions BIL 00:50:07
105 12602 Leiv Magne Asperheim Bergen Triathlon Club 00:50:17
106 13918 Kyrre Øvrebø   00:50:20
107 14001 Tom Rosenlund   00:50:26
108 14071 Ellingstad Erik   00:50:52
109 5675 Stein Johannesen Loddefjord-løperne 00:51:05
110 13760 Matias Wikse   00:51:07
111 13410 Rune Angeltveit   00:51:10
112 14116 Stian Espeland   00:51:12
113 12578 erik grunert   00:51:13
114 13779 Thomas Lyngbø Runningen   00:51:16
115 13530 Hallstein M. Ånes   00:51:19
116 10902 Bo-Henning Skaale Tannlegehuset AS 00:51:21
117 6311 Kjetil Frugård   00:51:23
118 2041 Petter Tresselt Arna sykleklubb 00:51:30
119 13761 Erlend Litlere   00:51:33
120 13484 Peter Havmøller   00:51:46
121 14096 Yahya Maad IL Norna Salhus 00:51:53
122 13762 Øyvind Litlere   00:52:36
123 13745 Lars - Anders Gulbrandsen   00:52:38
124 3448 Tom Henning Rimestad Skandiabanken 00:52:45
125 6171 Gunnar Feøy Bergen Triathlon Club 00:52:55
126 3916 Espen Sævold Visit Your Hair 00:53:25
127 6676 Rune Instefjord   00:53:32
128 13274 Oddvar Lotsberg   00:54:00
129 11980 Rolf Kahrs Hansen BCK 00:54:02
130 7508 Trond Larsen UV service 00:54:33
131 7388 Geir Riisnes   00:54:36
132 13778 Peder Lange Ekerhovd   00:54:55
133 6635 Ivar Nordland DNB Klubben 00:55:05
134 10336 morten stevnebø   00:55:14
135 532 Rolf Martin Christensen SR Revisjon & Rådgivning AS 00:55:18
136 3556 Harald Fimreite Børnes   00:55:23
137 13961 kristoffer hauge nielsen Bergen CK 00:55:26
138 3800 Karl Weydahl Hib-Bil 00:55:36
139 13770 Marius Filtvedt   00:56:53
140 14093 Christoffer Orhagen   00:56:55
141 3422 Frode Ellingsen BIL Ankeret Friidretsgruppen 00:57:31
142 5824 John Grieg Fløyen MTB 01:04:35
143 14114 Espeland Jan Terje IL Spreking 01:09:39
144 14112 Øivind Kvernøy   01:16:25

 

Resultat for:
Vinterkarusellen 2013 - løp 4 - 07. januar
5 km
Mann
Pl Startnr. Navn Klubb Tid
1 14111 Erik Hovlandsdal Norna Salhus 00:15:30
2 12553 Lars Lunde Stord IL 00:16:18
3 14144 Ådne Svahn Dahlin IL Gular 00:16:56
4 10140 Erlend Gjerdevik Sørtveit Friidrettsklubben BFG Fana 00:17:01
5 13626 Andreas Grøteide Polden Stord IL 00:17:08
6 4477 Henrik Irgens Gravdal IL Gneist 00:17:11
7 7069 Christer Vonheim Ask Friidrett 00:17:31
8 14126 Innselset Sigve Ask Friidrett 00:17:42
9 11449 Jens Larsen Åstveit Bergen Triathlon Club 00:18:18
10 2269 Rune Gullachsen Salhus Turn 00:18:34
11 4739 Tom Johannessen   00:18:59
12 14058 Børge Sivertsen BTC 00:19:12
13 14104 Simen Reiersen   00:19:25
14 2448 Øyvind Frantzen Kalandseid IL 00:19:29
15 4585 Per Olav Enes Bergen Cykleklubb 00:19:33
16 13226 Per Gustav Blom Norwegian Hull Club B.I.L. 00:19:39
17 13466 Heine Vik Reinertsen BIL 00:19:43
18 11371 Lars Høgh Søreide il 00:19:43
19 13901 Steinar Kålås Bergen Triathlon Club 00:19:43
20 2137 Gitle Snilstveit FRAMO B.I.L. 00:19:46
21 14142 Innselset sigbjørn   00:19:50
22 6790 Øyvind Johannessen IL Gneist 00:20:05
23 6723 Knut Torvanger Furholt   00:20:06
24 8139 Yngve van der Meeren   00:20:09
25 12515 Øyvind Nyberg Varegg-Team Melkesyre 00:20:11
26 14067 Eilif Villanger ASK 00:20:13
27 13520 Petter Blom   00:20:17
28 3168 Ketil Djurhuus Nordnes IL 00:20:23
29 13566 magnus reeve   00:20:26
30 11820 Arne Johannesen Gular il 00:20:28
31 13997 Barsnes Andreas Morgenfuglfit 00:20:30
32 11425 Øystein Tveit   00:20:32
33 13522 Jan Kåre Strøm Laksevåg T&IL 00:20:33
34 6643 Per Ola Ottesen Strindheim i.l. 00:20:34
35 7174 Bjørn Instanes COWI AS 00:20:35
36 13156 Odd Magne Rød   00:20:35
37 13625 Sverre Andreas Næss   00:20:36
38 8335 Pål-Inge Gjerde Sæbø   00:20:38
39 14091 Sverre Jensen Kalandseid IL 00:20:43
40 14090 Andreas Jensen Kalandseid IL 00:20:45
41 4279 Erlend Storvik Bønes IL 00:20:47
42 13619 Christer Nesttun   00:20:48
43 5567 Jan Terje Nordtveit Åsane CK 00:20:48
44 282 Arne W. Knudsen Skage Transport 00:20:51
45 5469 Sindre Røstum Statoil Bergen B.I.L. 00:20:56
46 14106 Ørjan Fenne Hovdebygda IL 00:21:02
47 1325 Magne Aunebakk Varegg Team Melkesyre 00:21:06
48 4280 Frode Storvik Bønes IL 00:21:09
49 11164 Ole Fiksdal Team Neumann CK 00:21:11
50 11091 Tor Kristian Lavik Åsane/Hordvik skytterlag 00:21:13
51 7298 Frode Hodnekvam   00:21:19
52 13494 Magnus Tvedt Bakka Fana Roklubb 00:21:20
53 13801 Ketil Ola Skjelvan   00:21:22
54 12229 Bjarne Ludvigsen Melkesyre.no 00:21:23
55 12616 Øyvind Risnes Bergen Group 00:21:25
56 13348 Andre Seliussen   00:21:25
57 14038 Sturle Nordeide Gneist 00:21:28
58 11752 Gunnar Andreas Sandvik Larsnes IL 00:21:38
59 1923 Kjetil Damm TIF Viking 00:21:40
60 3260 Ronny Atle Bertelsen Ask Friidrett 00:21:41
61 13459 vegard eikill   00:21:53
62 7170 Helge Flatebø Hordane BIL 00:21:54
63 3059 Petter Arlehed Åsane CK 00:21:54
64 13873 Ørjan Andersen   00:21:55
65 13795 Kjartan Ervik   00:21:58
66 12545 Svein-Eric Furebotten   00:21:59
67 12822 Tore Beinnes Aker Solutions BIL 00:22:02
68 10929 Per-Einar Lillevik Økonomi og Data AS 00:22:19
69 4627 Gunnar Alfheim Process Control BIL 00:22:25
70 13754 Brage Hellen   00:22:27
71 13285 Eirik Spangelo Haga Nore Neset IL 00:22:30
72 13971 Inge Dale   00:22:31
73 13627 Knut Arild Nilsen Statoil Bergen B.I.L. 00:22:32
74 1719 Sverre Ottesen Strindheim i.l. 00:22:35
75 13518 Eirik Haugland   00:22:36
76 12098 Aune Selland Heggebø   00:22:39
77 4179 Gunnar Lorens Lien Ceragon BIL 00:22:42
78 12200 Knut Bjørnevik   00:22:46
79 13563 Sverre Vikøren Nøkleby Skandiabanken 00:22:47
80 14050 Brede Ellingsen Økonomi og Data AS 00:22:49
81 13504 Pål Fonn   00:22:52
82 3524 Øystein Djurhuus HSI 00:22:55
83 886 Victor Larsen STAHL HEISER B.I.L. 00:22:55
84 470 Kenneth Korneliussen DNB Klubben 00:22:58
85 1261 Bernt Martin Bratland Bergen Triathlon Club 00:22:58
86 10460 Rune Skjelvik Miles 00:23:00
87 65 Jan Kårbø DNB Klubben 00:23:03
88 6447 Roald Gulbrandsøy Hordaveg B.I.L. 00:23:04
89 13720 Audun Gautestad   00:23:04
90 13816 John Mohus Nordea Bank Norge B.I.L 00:23:04
91 10532 Kristoffer Tungland   00:23:05
92 3441 Thore C. Thuestad Statoil Bergen B.I.L. 00:23:15
93 14115 Sindre Røsland   00:23:20
94 7800 Henrik Andal Engelsen   00:23:20
95 14120 Aleksander Saghaug   00:23:21
96 10696 Kristian, Hartvedt Knudsen   00:23:24
97 12248 Johnny Asphaug CK Sotra 00:23:24
98 13492 Mats Tranvåg   00:23:25
99 11050 Leon Pedersen Ask Friidrett 00:23:26
100 6658 Bjarne Heldal Ceragon BIL 00:23:27
101 14073 Svein Rune Ellingsen Misje FK 00:23:30
102 13840 Dag Magne Ulvang CMR b.i.l. 00:23:32
103 3801 Arne Stalheim Åsane CK 00:23:32
104 485 John Nova York IL Tidende 00:23:34
105 13639 Felix Laurantsen   00:23:35
106 2414 Knut Rakvaag   00:23:35
107 7600 Michael Alexander Gunnarson BUB Bergen 00:23:35
108 13786 Daniel Skoglund   00:23:36
109 12300 Jørgen Morken Heen SK Fyllingsdalen 00:23:40
110 13823 Erlend Sørheim   00:23:41
111 13420 Jan Yngve Davidsen TINE Meieriet Vest 00:23:42
112 13735 Sivert Ivarhus   00:23:43
113 10461 Kristian Andersen Miles 00:23:44
114 14070 magnus gidske   00:23:46
115 10132 Jon Øystein Søfteland   00:23:46
116 13508 Torgeir Nes   00:23:47
117 1934 Bjørn Børsheim   00:23:49
118 184 Per Rune Sivertsen BKK B.I.L. 00:23:50
119 5014 Asgeir Frimanslund Myskja Ceragon BIL 00:23:50
120 10717 Erik Angerman Bergen brannvesen 00:23:52
121 13468 Filip Unfors Reinertsen BIL 00:23:54
122 554 Kåre Gunnarskog Ceragon BIL 00:24:00
123 6574 Ole Chr. Losnedal Hansen Tryg Forsikring 00:24:01
124 2694 Morten Vestvik Fenring IL 00:24:02
125 13798 Øyvind Lygre   00:24:03
126 13430 Trond Pedersen TINE Meieriet Vest 00:24:03
127 12837 Hans Joar Nese   00:24:06
128 13742 Endre EIkestad   00:24:09
129 5013 Olav Birkeland Ceragon BIL 00:24:10
130 12275 Morten Berge Svendsen   00:24:12
131 12221 Stig Rune Osdal   00:24:13
132 600 Reidar Toresen Fisken BIL 00:24:14
133 3803 Per Verner Aase Ceragon BIL 00:24:14
134 12698 Nils E. Ø. Pedersen Multiconsult BIL 00:24:15
135 1839 Bjørn Haaland Ankeret BIL 00:24:17
136 12201 Henrik Bjørnevik Bergen Triathlon Club 00:24:19
137 2694 Morten Vestvik Fenring IL 00:24:20
138 12152 Johannes Eggereide   00:24:21
139 5850 Bård Teigland   00:24:23
140 13628 Jørgen Ingebrigtsen Hordaveg B.I.L. 00:24:24
141 662 Morten Simon Andersen Ankeret BIL 00:24:24
142 12941 Ole Tørnqvist Fana Orientering 00:24:26
143 766 Erling B. Juvik Ask Friidrett 00:24:33
144 11900 Harald Løbersli Follesø Mannskor 00:24:34
145 13828 Snorre Andås EVRY AS 00:24:35
146 13441 Harald Reigstad Ceragon BIL 00:24:38
147 10058 Magnar Uthaug CSC BIL 00:24:39
148 8231 Kjetil Korneliussen DNB Klubben 00:24:40
149 13759 Atle Bratland   00:24:41
150 14056 ØRJAN SOLHEIM Bønes 00:24:42
151 11025 Jan Henrik Skjelbred STAHL HEISER B.I.L. 00:24:45
152 1443 Erik Klokset Vestvik Friidrettsklubben BFG Fana 00:24:45
153 12158 gustav krohn   00:24:47
154 10497 John-Einar Thorsheim   00:24:47
155 13766 Emil Møklebust Rebnord   00:24:48
156 193 Dag Skjerping YIT b.i.l. 00:24:49
157 7087 Stig Walle Norkart Geoservice BIL 00:24:50
158 7896 Andreas Meling Knoph IL Gneist 00:24:50
159 13740 Joachim Esquivel   00:24:53
160 6874 Thomas Kanebog Statoil BIL 00:24:55
161 13392 Øystein Gjestemoen   00:24:56
162 1827 Rune Djurhuus NUI BIL 00:24:57
163 6513 Kjell Johannessen Friidrettsklubben BFG Fana 00:24:58
164 11992 Jan Hugo Schnelle YIT b.i.l. 00:24:59
165 13006 ole morten holmøy   00:25:00
166 800 Karl Morten Bårdsen Bergen kommune B.I.L. 00:25:00
167 11369 Audun Rørvig Ankeret BIL 00:25:10
168 708 Oddvin Torvanger   00:25:11
169 8156 Svein Haustveit Ceragon BIL 00:25:12
170 11263 Daniel Lundekvam Helicon AADI 00:25:14
171 14137 geir ove nordheim   00:25:16
172 14061 Håvard Mauland Bergen Cykleklubb 00:25:18
173 13724 Hans Svensvik   00:25:19
174 502 Tor Ivar Hjelmeland Bergen brannvesen 00:25:20
175 10679 Reidar Krogsæter   00:25:22
176 10677 Olav Krogsæter Cykleklubben Sotra 00:25:23
177 12386 Øyvind Egaas   00:25:28
178 13789 Markus Eikestad   00:25:29
179 13506 Morten Skage Aker Solutions BIL 00:25:29
180 3941 Gard Kvammen Beinnes   00:25:31
181 7680 Svein Thowsen T&if Viking 00:25:33
182 10499 Sebastian Thorsheim   00:25:36
183 313 Tore Hansen Høgskolen i Bergen BIL 00:25:38
184 8241 Terje Espeland COWI AS 00:25:39
185 922 Øystein Tombre Larsen EVRY AS 00:25:40
186 12516 Stian Vambeseth   00:25:42
187 1024 Atle Eriksen Olsvik skole 00:25:48
188 2076 Rune Opstad Statoil Bergen B.I.L. 00:25:55
189 6662 Helge Lund Ceragon BIL 00:26:01
190 10372 Erik Landsvik   00:26:02
191 12085 Per Olav Helms Odfjell Drilling BIL 00:26:02
192 13939 Kenneth Velle   00:26:04
193 12151 Olav Eggereide   00:26:04
194 3828 Trond Karlsen Hordaveg B.I.L. 00:26:07
195 7313 Rune Nødtvedt BIL Ankeret Friidretsgruppen 00:26:12
196 10695 Espen Erenstsen Fjell-Kameraterne 00:26:12
197 283 Bjørn-Inge Skage Gneist Orientering 00:26:13
198 13471 Uffe Phram Reinertsen BIL 00:26:15
199 4337 Ola-Hilmar Ervik Statoil Mongstad B.I.L. 00:26:24
200 13674 Torbjørn Mjelstad Bønes IL 00:26:29
201 3521 Leif Åge Tjønn Bønes IL 00:26:30
202 11602 Njaal Thorbjørnsen   00:26:32
203 1946 Håkon Børsheim Kringlebotn IL 00:26:32
204 13353 Arve Henningsen   00:26:34
205 8086 Harald Aleksander Hansen BIL Ankeret Friidretsgruppen 00:26:34
206 2166 Ståle Øvrebø Follesø Mannskor 00:26:38
207 10753 Gerhard Lyng Helikopter Service 00:26:41
208 1361 Olai Nepstad pil posten Bergen 00:26:43
209 1769 Knut Ekseth COWI AS 00:26:46
210 13932 Johan Kr Mikkelsen   00:26:49
211 8145 Svein Eide Multiconsult BIL 00:26:55
212 14131 Are Nordahl   00:26:58
213 138 Arne Normann Hansen   00:27:10
214 11274 Thomas Bergsvik Thorn Logiteam AS 00:27:18
215 12235 Haakon Ben Schrøder   00:27:19
216 13531 Sindre Næss   00:27:21
217 12677 Sigurd August Flatebø   00:27:23
218 13647 mads jørgen skage   00:27:26
219 11394 Raymond Sanden   00:27:30
220 651 Arne Eidsheim Bergen Cykleklubb 00:27:31
221 1550 Jakob Eirik Lothe Fisken BIL 00:27:31
222 9027 Stig Hjørnevik   00:27:33
223 745 Kristian Hj. Falch IL Gular 00:27:36
224 13206 Fabian Skaar Sannes Bjarg IL 00:27:37
225 3268 Terje Ulstein Aker Solutions BIL 00:27:38
226 13737 Eirik Måren Sæle   00:27:39
227 1157 Marius Brakstad   00:27:41
228 10675 Torgeir Bjørkhaug   00:27:42
229 13776 Andreas Nødtvedt   00:27:46
230 14085 Kjetil Hellebø Rohde Jakobsen   00:27:48
231 37 Jarle Østerfeldt YIT b.i.l. 00:27:50
232 13547 Svein Mandelid Ankeret BIL 00:27:51
233 270 Arvid Bjervamoen Helicon AADI 00:27:53
234 504 Rune Lyssand Friidrettsklubben BFG Fana 00:27:56
235 9270 Helge Monsen Statoil Bergen B.I.L. 00:27:56
236 13419 Tor Bru TINE Meieriet Vest 00:27:59
237 202 Kjell-Inge Haaland Statoil Bergen B.I.L. 00:28:00
238 12690 Gjord Berg   00:28:01
239 13829 Lars Mathiesen   00:28:04
240 13655 Ellingsen Herman   00:28:14
241 10615 Norvald Bjarte Algrøy CK Sotra / Tryg BIL 00:28:17
242 13652 Torbjørn Knag   00:28:20
243 13558 Tobias Förster STAHL HEISER B.I.L. 00:28:21
244 14014 Jørgen Dahle   00:28:24
245 13461 Olav Sæverås   00:28:28
246 8334 Oddbjørn Sæbø Nordea Bank Norge B.I.L 00:28:31
247 9584 Kenneth Lauvås FRAMO B.I.L. 00:28:32
248 12205 Tobias Endresen Budal Bergen CK 00:28:36
249 1097 Odd Wilhelmsen   00:28:38
250 2218 Tom Rasmussen Playground 00:28:41
251 4506 Helge Andersen DNB Klubben 00:28:53
252 14118 Tobias Hjertholm Miles 00:29:01
253 3403 Bjørn Kåre Hansen Statoil Bergen B.I.L. 00:29:04
254 13755 Roger Riddergård   00:29:07
255 1101 Atle A. Johannessen IL Varegg 00:29:09
256 66 Jan Lillemoen   00:29:12
257 3320 Jarle Tvedt Ankeret BIL 00:29:12
258 6030 Sveinung Buvik MultiControl 00:29:17
259 12382 Michael Riisøen   00:29:21
260 13416 Georg Bentzon TINE Meieriet Vest 00:29:22
261 66 Jan Lillemoen   00:29:24
262 13457 Vidar Halland STAHL HEISER B.I.L. 00:29:51
263 12365 Bjørn Håkon Olsen   00:30:02
264 5688 Petter Eltvik Statoil Bergen B.I.L. 00:30:02
265 13758 Kristian Børkje   00:30:07
266 3278 Henrik Ottesen Strindheim i.l. 00:30:09
267 9571 Trond Lauvås Odfjell Drilling BIL 00:30:11
268 12928 sebastian sandal   00:30:32
269 11480 Christian Winterthun   00:30:33
270 483 Oddvar Åsnes Skattevesenet b.i.l. 00:30:34
271 13464 Geir Endre Kristoffersen   00:30:37
272 13980 Mikal Kvinge   00:30:38
273 6605 Erik Angell-Hansen Ankeret BIL 00:30:48
274 6605 Erik Angell-Hansen Ankeret BIL 00:30:53
275 13648 Anders Kristoffersen   00:30:53
276 10478 Harald Høgh   00:31:06
277 13150 Ståle Røyseth   00:31:08
278 13750 Didrik Tveit   00:31:09
279 6718 Johnny Larsen IL Gneist 00:31:12
280 13475 Hans Richard Gangdal Reinertsen BIL 00:31:13
281 2380 Asbjørn Sæbø Statoil Bergen B.I.L. 00:31:14
282 14011 Trygve Dahle   00:31:22
283 489 Knut Olav Engen STAHL HEISER B.I.L. 00:31:28
284 12511 Lasse Ørsal Nessimo Bergen Triathlon Club 00:31:30
285 13534 tvedt tore   00:31:34
286 581 Oddvar Tveita Friidrettsklubben BFG Fana 00:31:42
287 14081 Yngve Kiserud BFG Fana 00:31:44
288 1349 Rune Skage   00:31:47
289 382 Arthur Lillefosse SAS Group Club 00:32:01
290 13751 Ulrick Tveit   00:32:03
291 2672 Asbjørn Nes Odfjell Drilling BIL 00:32:05
292 13399 Tore Skaar   00:32:05
293 13729 Baste Christensen   00:32:24
294 12571 Jonathan Førland   00:32:34
295 8158 Arne Stadheim Ceragon BIL 00:32:38
296 1117 Tor Frost Nielsen IL Varegg 00:32:45
297 4396 Trond Leikvoll Norwegian Hull Club B.I.L. 00:32:46
298 14113 Are Espedal   00:32:50
299 11724 Øystein Johnsen Ceragon BIL 00:33:20
300 2164 Henrik Nortveit Voll   00:33:23
301 674 Arne Voll Gjensidige Forsikring 00:33:26
302 509 Geir Lepsøe Helicon AADI 00:33:37
303 13842 Trym Oscar Bårdsen   00:33:44
304 2144 Simon Hayes Statoil Bergen B.I.L. 00:33:48
305 13842 Trym Oscar Bårdsen   00:33:51
306 1197 Per Watne Odfjell Drilling BIL 00:33:52
307 403 Johs Slethaug Hovding 00:34:04
308 11357 Aleksander Haaland Hillestad   00:34:05
309 408 Sigurd Syversen   00:34:08
310 747 Aksel Løvenholm Friidrettsklubben BFG Fana 00:34:10
311 7336 Gerardo Arauzo Ceragon BIL 00:34:27
312 13695 Vermund Lindborg Bønes IL 00:35:02
313 13860 Sondre lindborg   00:35:03
314 13820 Johnstad Marius Gohs   00:35:07
315 13775 Snorre Ledaal Johansen   00:35:09
316 234 Jon Teigen   00:35:15
317 454 Hans Jacob Lund   00:35:20
318 13516 Robert Paulsen   00:35:25
319 194 Egil Trosvik Statoil Bergen B.I.L. 00:35:41
320 13999 Sigve Berre   00:36:01
321 14095 Ørjan Andersen   00:36:01
322 299 Arne Haaland   00:36:15
323 13883 Vemund Lien   00:36:19
324 7816 Arnstein Lien Ventilstål 00:36:20
325 1889 Stig Follesøy Vetco Aibel BIL 00:36:40
326 13434 Jan B. Storvik TINE Meieriet Vest 00:38:24
327 7468 Åge Sølvberg Norwegian Hull Club B.I.L. 00:40:50
328 114 Per Michal Blytt SWECO BIL 00:41:16
329 1499 Terje Fiskerstrand Bergens Roklub 00:43:06
330 6922 Ingar Romslo Fisken BIL 00:43:22
331 13050 Asbjørn Onarheim BIL Kyrre 00:45:42

 

Resultat for:
Vinterkarusellen 2013 - løp 4 - 07. januar
10 km
Kvinne
Pl Startnr. Navn Klubb Tid
1 13620 Ina Berven BMI 00:40:56
2 11399 Kari Sigdestad Loddefjord-løperne 00:43:51
3 13933 Marit Eggen Reinertsen BIL 00:44:00
4 11682 Birgit Kverneland BMI 00:44:13
5 5271 Cecilie Landro IL Norna-Salhus 00:45:57
6 505 Hanne Liland IL Tidende 00:46:00
7 10708 Marte Hjortland Hundhammer IL Norna-Salhus 00:46:11
8 13406 Marianne Engan Svendsmark   00:47:11
9 12186 Nina Bergsvik Thorn   00:47:21
10 12100 Guri Sundgot Halvorsen Scandpower BIL 00:47:47
11 12330 Hege Olsen   00:47:49
12 14074 Kirsti Midttømme CMR-BIL 00:48:22
13 3506 Tone Raaen Åsane sykkelklubb 00:48:40
14 6416 Eva Jellestad Bergen Kommune 00:48:54
15 12174 Giske Eggen   00:49:36
16 13734 Linda Olsen Løland   00:50:03
17 13208 Ingvild Rugland Tidende IL 00:50:11
18 11128 Janne Andvik   00:50:15
19 13559 Cecilie Kalland   00:50:22
20 13914 Solbjørg Makalani Myrtveit Myrtveit Mosjon/MUV 00:51:32
21 12972 Hilde Reikrås   00:51:37
22 4495 Marlen Eide Røssland Friidrettsklubben BFG Fana 00:52:06
23 12600 Carol Bruce   00:52:08
24 12597 Camilla Stokkevåg   00:52:41
25 13230 Marit Sandal Engines AS 00:52:51
26 13988 Kjersti Haara   00:53:02
27 13485 Marit Stensland   00:53:09
28 520 Siren Midtun   00:53:12
29 13517 Marina Larsen   00:53:17
30 14099 Janne Sørum SYRIL 00:53:21
31 11997 Kamilla Klæboe   00:53:23
32 14101 Tone Sævold   00:53:27
33 13624 Tone Isaksen Andersen   00:53:35
34 13129 Handeland Gro   00:54:32
35 11293 Cecilie Christensen   00:54:36
36 13400 Linda Øy   00:55:01
37 10546 Janne Christine Jørgensen Sweco BIL 00:55:50
38 7745 Ann-Kristin Lekve Friidrettsklubben BFG Fana 00:56:38
39 13723 Janecke Dyvi   00:56:50
40 13173 Endy Spriet   00:57:18
41 11400 Elisabeth Jacobsen Loddefjord-løperne 00:57:21
42 2412 Helga Jonsdottir   00:57:32
43 13509 Alette Knudsen, Hilton   00:58:15
44 13403 Tina Pavlin   00:58:25
45 11985 Lise Lotte Andersen   01:00:35
46 13219 Stine Vinnes   01:00:47
47 13896 Elin Johanne Kaasa   01:00:53
48 6167 Benedikte Skaar Sannes DNB Klubben 01:01:04
49 12308 Guri Brunstad   01:01:20
50 13330 Wendy Lynas Varegg 01:02:29
51 14033 Anne Lise Tiller   01:03:50
52 535 Sylvia Drange Sletten DNB Klubben 01:04:19
53 11970 Mari Hermansen   01:04:56

 

Resultat for:
Vinterkarusellen 2013 - løp 4 - 07. januar
5 km
Kvinne
Pl Startnr. Navn Klubb Tid
1 7848 Kristine Fjellanger Strindheim IL 00:19:58
2 3209 Christiane Tröße IL Gular 00:20:46
3 4422 Thyra Hevrøy Gneist 00:20:50
4 12546 Kristine Furebotten   00:21:01
5 13712 Marit Nipen IL Gneist 00:21:46
6 3120 Linéa Fredäng Bergen Engines 00:21:49
7 7382 Hildegunn Osen Bergenslærerne 00:22:33
8 4240 Tuva Bergset Fana orientering 00:22:38
9 3117 Inger Johanne Klokset Friidrettsklubben BFG Fana 00:22:38
10 14121 Cathrine Larsen Sande   00:22:44
11 10500 Rikke Thorsheim   00:22:48
12 8484 Eva Straume Bergenslærerne B.I.L. 00:22:50
13 12699 Ingeborg Pedersen IL Norna-Salhus 00:22:53
14 13436 Keilinn Sundfjord TINE Meieriet Vest 00:23:08
15 13510 Line Laurantsen   00:23:28
16 4890 Ragnhild Korneliussen DNB Klubben 00:23:29
17 7980 Mariell Arntzen IL Gneist 00:23:31
18 1032 Eva Quivey Friidrettsklubben BFG Fana 00:23:36
19 12587 Natalie Stormark   00:23:49
20 3258 Kjersti Hevrøy Friidrettsklubben BFG Fana 00:23:50
21 13502 Rita Grøsvik   00:23:53
22 1673 Sanne Lillevik Christensen IL Gneist 00:23:56
23 13910 Ingrid Sandvoll   00:23:57
24 4242 Solveig Hille Oldervoll   00:24:06
25 7137 Ingunn Linborg Flatebø   00:24:17
26 13931 Linn Eilertsen   00:24:19
27 12622 Hege Ommedal Varegg Team Melkesyre 00:24:21
28 10915 Benedicte Hordnes   00:24:26
29 13519 Kari Blom   00:24:36
30 6782 Pernille Hordnes Sørås IL Gneist 00:24:36
31 12244 Trine Mikkelsen Reinertsen BIL 00:24:41
32 12940 Beda Maria Johanson   00:24:44
33 827 Anne Hordnes Bergenslærerne B.I.L. 00:24:51
34 14143 Sara Berg   00:24:52
35 3191 Marianne Nummedal Friidrettsklubben BFG Fana 00:24:53
36 10718 Stina Thoresen Angerman fruktbar.no 00:24:56
37 7586 Kathleen Meling Nordea Liv 00:25:01
38 13443 Ingvild Aase Ceragon BIL 00:25:05
39 6678 Kari Renslo Instefjord   00:25:07
40 13804 Turid Vrålstad   00:25:10
41 8121 Iren Frantzen Kalandseid IL 00:25:24
42 1627 Oddny Ringheim CSC BIL 00:25:25
43 13556 Dagrun Daltveit Slettebø Reinertsen BIL 00:25:27
44 13521 Bianca Moore   00:25:36
45 13623 mette eilertsen   00:25:39
46 2750 Anne Marie Ytrebø NGV 00:25:49
47 13528 Amanda Opstad   00:25:59
48 13705 Elisabeth Berge Budal   00:25:59
49 11696 Caroline Hordvik Team Gjerding 00:26:03
50 5999 Vilde Hopland Skage Gneist IL 00:26:12
51 11649 Bodil Kvammen   00:26:13
52 13996 Hilde Hollekim   00:26:18
53 12192 Vibeke Rykkje Fana IL Orientering 00:26:33
54 13679 Mariell G. Johnstad Bønes IL 00:26:36
55 11781 Tonje Waage   00:26:40
56 13646 Anne Bjørg Drageset   00:26:42
57 6798 Margrethe Irgens Gravdal   00:26:46
58 14075 Pia Andreassen   00:26:59
59 4464 Ingvei Helen Selussen   00:27:01
60 13426 Almas Jounes TINE Meieriet Vest 00:27:02
61 14089 Janne Jensen Kalandseid IL 00:27:04
62 12015 Hilde Ognedal Fisken BIL 00:27:06
63 12393 Anna Kristine Moore Aleris Sykehus Bergen 00:27:13
64 7591 Sigrid Søvik   00:27:16
65 14082 Annikke Andersen   00:27:19
66 11276 Viola Bergsvik Thorn Logiteam AS 00:27:20
67 13955 Madeleine Sande   00:27:29
68 6702 Anne K. Angerman   00:27:33
69 2379 Benedicte Monstad Flesland IL Gneist 00:27:34
70 13902 Ingunn Torød Buset   00:27:36
71 13805 Ingrid Løvås   00:27:40
72 11822 tone revheim   00:27:44
73 11355 Torunn Hjellvik Bergset EVRY AS 00:27:46
74 14102 Gunnvor Ness Viksdalen IL 00:27:48
75 14026 Tove Aasheim Askøy O-lag 00:27:52
76 3586 Randine Nes Odfjell Drilling BIL 00:27:52
77 12385 Astrid Tomassen   00:27:54
78 13908 Lise Frostad   00:27:57
79 13405 Helene Brudeseth Odfjell Drilling BIL 00:27:58
80 13306 Katinka Berg   00:27:59
81 12509 Elin Tronstad Åsane Ck 00:28:03
82 12508 June Tronstad Åsane Ck 00:28:05
83 11729 Monica Schrøder   00:28:06
84 12109 Stina Kildedal-Johannesen Aker Solutions BIL 00:28:09
85 13477 Marte Kahrs Reinertsen BIL 00:28:15
86 3082 Kristiane Ottesen Strindheim i.l. 00:28:27
87 8315 Hanne Daltveit Fana 00:28:33
88 12692 Bodil Johanson   00:28:33
89 5578 Inger Rode Riisnes   00:28:36
90 13394 Benedicte Bremar Johannessen   00:28:37
91 12789 Malene Thomassen IL Norna-Salhus 00:28:42
92 13568 Bente Louise Sletten Tannlegehuset AS 00:28:43
93 13569 Anette Norstrand Tannlegehuset AS 00:28:44
94 1796 Guri Kyte   00:28:52
95 12741 Hege Fjellbirkeland   00:28:55
96 11393 Maria Rosu   00:28:58
97 14130 Therese Alsaker   00:28:59
98 14006 Liva Handeland   00:29:01
99 660 Halldis M Nagell-Dahl T&IL Viking 00:29:02
100 8331 Ann-Mari Tyssebotn Berg IL Gneist 00:29:04
101 10464 Lisbeth Hjertholm Miles 00:29:09
102 2545 Randi Jahnsen COWI AS 00:29:10
103 6873 Kari Rasmussen Arna sykleklubb 00:29:16
104 7978 Live Haugstad Hilton Bergens Turnforening 00:29:18
105 7118 Anne Marie Flatebø   00:29:19
106 13649 Kristin Jæger   00:29:22
107 3419 Lise Haugstad Skandiabanken 00:29:26
108 6621 Anne Kjersti Nesje Daltveit Friidrettsklubben BFG Fana 00:29:27
109 12119 Marianne Midtsæter   00:29:28
110 13570 Synneve Berdal Tannlegehuset AS 00:29:34
111 5700 Kristi Waage Engen   00:29:36
112 11189 Gunn-Sylvia Holko Kondis 00:29:37
113 13532 Renate Thunes   00:29:41
114 5755 Anette Kristiansen Fenring IL 00:29:43
115 12746 Eline Essen   00:29:45
116 14122 Mari Nygård Thomassen   00:29:49
117 14105 Kine Eimhjellen naturfagpsykos 00:29:52
118 13654 Kjærgård Hege   00:29:53
119 1150 Siri Djurhuus   00:29:54
120 13524 Sissel Farnes   00:29:55
121 10846 Sigrid Sekkingstad   00:29:57
122 6776 Aud Helen Njåstad   00:29:59
123 13396 Line Vognstølen Odfjell Drilling BIL 00:30:00
124 10530 Marta Gjerdåker COWI AS 00:30:01
125 13880 Marta Kyte   00:30:03
126 10946 Kristin Sekkingstad Aker Solutions 00:30:03
127 14028 Tonje Aasheim Nymark Askøy O-lag 00:30:04
128 5977 Annhild Fetveit   00:30:08
129 13845 kristina håvardstun   00:30:14
130 13822 Clara Sørheim   00:30:15
131 13821 Ingjerd Sørheim   00:30:16
132 2175 Anita Bjørndal Vetco Aibel BIL 00:30:22
133 6414 Solveig Renslo BKK b.i.l. 00:30:24
134 12181 Alice Steckmest IL Norna-Salhus 00:30:25
135 8425 Rannveig Botnen   00:30:26
136 13232 Anita Jensen DNB Klubben 00:30:29
137 13827 Lene Merete Hovi   00:30:31
138 13019 MARIANNE SANDAL   00:30:34
139 6791 Jannike Bremar Johannessen   00:30:41
140 12939 Bergljot Olsen   00:30:43
141 13793 Mille Furebotten   00:30:46
142 13690 Torunn Jensen Bønes IL 00:30:49
143 12568 Silvia Rovira Ribo   00:30:51
144 899 Kari Fotland Odfjell Drilling BIL 00:30:57
145 3058 Gro Liland   00:31:01
146 14055 Sunniva Hysing Sivertsen Bønes IL 00:31:02
147 13976 Maiken Tomren Solheim FRISK 00:31:06
148 13670 Emilie Lindborg Bønes IL 00:31:07
149 8308 Beate Rikstad Telesport 00:31:10
150 14138 ida gangdal   00:31:12
151 13727 Nora Christensen   00:31:16
152 5298 Rose Stien   00:31:16
153 11786 Gunhild Lie Sælensminde Telesport, Teleno 00:31:19
154 14013 Katrine Ljones   00:31:20
155 13815 Karianne Strømme   00:31:23
156 11482 Torhild Ulvesæter Telesport Bergen 00:31:24
157 13814 mari strømme lid   00:31:26
158 13577 Kjersti Helle   00:31:33
159 13499 Lise Marielle Hille   00:31:40
160 13431 Trine Sivertsen TINE Meieriet Vest 00:31:40
161 13777 Solberg Linda   00:31:43
162 13777 Solberg Linda   00:31:43
163 6780 Jannicke Litlere   00:31:46
164 13940 Vanja Marie Kvist Reinertsen BIL 00:31:49
165 14107 Christine Grunert   00:31:49
166 7932 Sunniva Eikestad IL Gneist 00:31:50
167 3590 Marianne Tveit Vetco Aibel BIL 00:31:54
168 12364 Gunn Kristin Olsen   00:32:01
169 11085 Eli Kindem Statoil Bergen B.I.L. 00:32:09
170 14009 Caroline Havn   00:32:11
171 13749 Veronika Tveit   00:32:11
172 12549 Maja Furebotten   00:32:12
173 13710 Ingerid Krohn   00:32:13
174 14034 Marte Litlere   00:32:22
175 13811 Esther Sætvedt   00:32:23
176 13460 Anne Fjellbirkeland   00:32:29
177 13401 Tonje Moen   00:32:54
178 13987 Pernille Magnessen   00:33:32
179 12628 Birthe Skår Brown Loddefjord-løperne 00:33:33
180 11714 Lise Riddergård   00:33:39
181 9418 Siv Hansen JH-sykkel 00:33:40
182 13675 Lisa Reikvam Bønes IL 00:33:41
183 13677 Nadia A. Thorstensen Bønes IL 00:33:41
184 9418 Siv Hansen JH-sykkel 00:33:43
185 14133 elisabeth nordheim   00:33:44
186 14119 Evita Asphaug Tellnes Bønes Idrettslag 00:33:44
187 6115 Marit Bakka Statoil Bergen B.I.L. 00:33:46
188 6115 Marit Bakka Statoil Bergen B.I.L. 00:33:49
189 10189 Selma Røssland IL Gneist 00:33:53
190 13631 Rita Lillebostad   00:34:06
191 9087 Gunn Engen STAHL HEISER B.I.L. 00:34:29
192 12617 Marit Heitkøtter Lien   00:34:41
193 13527 Britt Helen Opstad   00:34:43
194 3811 Beathe Segrov Odfjell Drilling BIL 00:35:01
195 13774 Johanne Bjørklund Johansen   00:35:07
196 13819 Johnstad Mette Gohs   00:35:08
197 10178 Marie Seliussen   00:35:20
198 4465 Linn Seliussen Fana IL Basis II 00:35:21
199 14127 lisbeth gohs Tang   00:35:24
200 13515 Silje Brunstad Paulsen   00:35:24
201 5166 Amalie Nordtveit Tjønn   00:35:48
202 14092 Tora Aasheim Nymark Askøy O-Lag 00:35:51
203 13432 Beathe Sognnes TINE Meieriet Vest 00:35:53
204 10225 Elin Kronstad FRAMO B.I.L. 00:35:56
205 639 Randi Margrethe Wie Friidrettsklubben BFG Fana 00:36:03
206 13415 Britt-Marie Andersson TINE Meieriet Vest 00:36:10
207 14069 Sanna Follesøy   00:36:40
208 13411 Jorunn Merete Rønnevik   00:36:48
209 12132 Jannicke Bjørklund Johansen   00:37:47
210 13905 Ane Husby   00:39:03
211 14098 Kristina Fiskerstrand Bergens Roklub 00:43:05
212 14083 Sarah Sørum Onarheim   00:45:40