Tre fotografer var på plass - Aslak Wangen dekket området rundt Finna bru ved Stampesletta, Ivar Hjelmseth første del av oppløpet og Finn Olsen målområdet.

Det var frykt for en heller våt aften, men heldigvis holdt regnet seg borte. Likevel ble det litt sleipt, men ingen klaget - heller ikke at det er vel trangt for 137 løpere i den nederste delen av løypa. Litrim arrangerte det 4. Mesnaelva opp på en fin måte med mange gode tilbakemeldinger.

Foto: Aslak Wangen - Dagen beste jente Monika Kørra i tet ved Finna Bru (venstre bilde). Ulf Holberg ved hennes side vant klasse M4, mens Asbjørn Lie rett bak som fulgte Monika det meste av løypa, vant klasse M5.  Therese Sjursen, BFG Fana (t.h.) ble nest beste jente her i duell med Hans-Christian Udnæs.

Anne Størmer Steira vant klasse K5, mens Reidun Karlsen var vinner av klasse K3. Jon Krogsveen ble nummer 2 i klasse M6. 676 er Hanne Brudal.

Det var glatt på Finna bru, men Svein Larsen passerte fint. Bak følger Eivor Løkken.

Foto Ivar Hjelmseth                         Geir Evensen

Geir Strandbakke inn til 2. plass i klasse M4.

Olaf Hofseth får sitt startnummer registrert av Janne Støpseth, mens Hans Olav Kjøs venter på tur.

Vetle Brekmo løp inn til 3. plass i klasse M3, mens Jørn Gunnar Kleven blir nummer 4 i klasse M4.

Therese Sjursen heier på Bjørn Ivar Austrem - 360 høydemeter og 3,6 km fullført!

Torbjørn Bjørnson og Sigrid Kleveland

Stine Marie Bogen gir treningstips i Byavisa og kanskje hun kan oppfordre leserne om å delta i Sørdalskarusellen.

Far og datter Gro Skari Berger og Jan Erik Berger.

June Olaussen og Marie Lundemo på oppløpet

Marius Köhler-Olsen og Oddrun Hovsengen kivet hele veien og da er det naturlig å gå over målstreken sammen. Oddrun er en av veteranene som kanskje har aller flest starter i Sørdalskarusellen. Marius tok turen enkommelig opp fra Oslo for å delta.

Leiv Roar Østerhagen og Oda Hovsengen.

Siste bilde som det første - et tungt slitsomt løp kan også skape masse entusiasme. Sture Løkken spurtvant duellen med Gunnar Henriksen.