Bilder fra RBIR karusellens 6.løp på Trandum
Det 6.løpet i årets RBIR-karusell ble arrangert fra Trandum tirsdag 8.august. På bildet ser vi Jorun Sandum med tomlene opp for at karusellsesongens del to er i gang.

Oppdatert 14.august:
ALLE RESULTATENE


Det var fine løpsforhold da Gardermoen BIL arrangerte det første karuselløpet etter sommerferien. Både menn og kvinner løp samme løypa, 5 km lettløpt terrengløype i militære omgivelser.

Bjørn Hytjanstorp var ute med kamara og foreviget løperne, se nedenfor.

Samleside for løpskarusellene på Romerike 2006
Bilder fra Trandum (foto: Bjørn Hytjanstorp)
Rita+Steinsvik%2C+Romerike+Politi+IL%2C+l%F8per+i+klsse+30-34+%E5r%2C+og+det+ender+gjerne+med+klasseseier.
Rita Steinsvik, Romerike Politi IL, løper i klsse 30-34 år, og det ender gjerne med klasseseier.
Kari+Jensen+er+en+av+Romerike+Runners+Team+mange+deltagere+i+karusellen.+Her+i+fint+driv+en+snau+kilometer+f%F8r+m%E5lgang.
Kari Jensen er en av Romerike Runners Team mange deltagere i karusellen. Her i fint driv en snau kilometer før målgang.
Oslojenta+Kari+Zimmer+er+glad+i+karusell%F8pene+p%E5+Romerike+hvor+hun+deltar+flittig.++Hun+er+ogs%E5+medarrang%F8r+i+Sognsvann+Rundt+Medsols+og+ogs%E5+en+av+kondis.no%5C%27s+mange+frivillige+fotografer+-+og+ikke+minst+har+hun+alltid+smilet+med+seg.
Oslojenta Kari Zimmer er glad i karuselløpene på Romerike hvor hun deltar flittig. Hun er også medarrangør i Sognsvann Rundt Medsols og også en av kondis.no\'s mange frivillige fotografer - og ikke minst har hun alltid smilet med seg.
Mary+Wie%2C+ISS+Norge%2C+har+vunnet+klasse+65-69+%E5r+i+de+tre+tidligere+l%F8pene+hun+har+l%F8pt+i+%E5rets+RBIR-karusell.+I+skrivende+stund+vet+vi+ikke+hvordan+det+gikk+p%E5+Trandum%2C+men+dete+er+ikke+usannsynlig+at+det+ble+en+ny+seier....
Mary Wie, ISS Norge, har vunnet klasse 65-69 år i de tre tidligere løpene hun har løpt i årets RBIR-karusell. I skrivende stund vet vi ikke hvordan det gikk på Trandum, men dete er ikke usannsynlig at det ble en ny seier....
F%F8rste+herrel%F8per+kom+litt+br%E5tt+p%E5+fotografen...+s%E5+dermed+ser+vi+-+akkurat+som+konkurrentene+-+bare+ryggen+til+Kristian+Monsen.+++Kristian+har+slitt+med+noe+skader%2C+s%E5+dette+var+hans+f%F8rste+l%F8p+i+%E5rets+karusell.++Det+er+tydelig+at+han+har+drevet+bra+alternativ+trening+i+konkurransepausen.
Første herreløper kom litt brått på fotografen... så dermed ser vi - akkurat som konkurrentene - bare ryggen til Kristian Monsen. Kristian har slitt med noe skader, så dette var hans første løp i årets karusell. Det er tydelig at han har drevet bra alternativ trening i konkurransepausen.
Kari+Natvig+fra+Nittedal+l%F8per+vanligvis+lang+l%F8ype%2C+dvs+herrel%F8ypa%2C+men+denne+gangen+var+det+samme+l%F8ype+som+for+de+%F8vrige+damene.++Farten+er+h%F8y%2C+s%E5+selv+flertallet+av+gutta+m%E5+finne+seg+i+%E5+bli+sl%E5tt+av+Kari.
Kari Natvig fra Nittedal løper vanligvis lang løype, dvs herreløypa, men denne gangen var det samme løype som for de øvrige damene. Farten er høy, så selv flertallet av gutta må finne seg i å bli slått av Kari.
Hang-Gunnar+Vold%2C+MTP%2C+l%F8per+i+klaasse+25-29+%E5r.+Her+er+han+i+ferd+med+%E5+passere+l%F8ypas+hardeste+parti.
Hang-Gunnar Vold, MTP, løper i klaasse 25-29 år. Her er han i ferd med å passere løypas hardeste parti.
Kaj+Pedersen%2C+H50-54%2C+en+av+mange+l%F8pere+fra+L%F8psklubben+1814.++
Kaj Pedersen, H50-54, en av mange løpere fra Løpsklubben 1814.
Hei+p%E5+deg+%21++Ingolf+%D8stmo+hilser+p%E5+fotografen%2C+og+slikt+har+man+jo+krefter+til+n%E5r+man+er+s%E5+sprek+som+Ingolf.+Vanligvis+vinner+han+klassen+sin%2C+70-74+%E5r.
Hei på deg ! Ingolf Østmo hilser på fotografen, og slikt har man jo krefter til når man er så sprek som Ingolf. Vanligvis vinner han klassen sin, 70-74 år.
Per+Vaagenes%2C+FFI%2C+p%E5+vei+inn+til+en+fin+tid+i+klasse+65-69+%E5r.
Per Vaagenes, FFI, på vei inn til en fin tid i klasse 65-69 år.
Trond+Martinsen+fra+Ekebergjoggen+valgte+%E5+g%E5+litt+i+motbakken.++Ja%2C+hvorfor+ikke...%3F
Trond Martinsen fra Ekebergjoggen valgte å gå litt i motbakken. Ja, hvorfor ikke...?
J%F8rgen+Braathen%2C+Bjerke+vgs%2C+kommer+vanligvis+som+en+av+de+f%F8rste+herrel%F8perne+til+m%E5l+-+og+dermed+ogs%E5+f%F8rst+eller+nesten+f%F8rst+i+klasse+15-19+%E5r.++Vi+er+ikke+sikker+p%E5+hvem+som+ligger+rett+bak+J%F8rgen.
Jørgen Braathen, Bjerke vgs, kommer vanligvis som en av de første herreløperne til mål - og dermed også først eller nesten først i klasse 15-19 år. Vi er ikke sikker på hvem som ligger rett bak Jørgen.
%D8ivind+Solli+fra+Bravida+Norge+tar+i+skikkelig+i+motbakken..+Fetgutten+l%F8per+i+klasse+35-39+%E5r.
Øivind Solli fra Bravida Norge tar i skikkelig i motbakken.. Fetgutten løper i klasse 35-39 år.
Toril+H%E5konsen%2C+foretrekker+langl%F8ypa+n%E5r+det+er+delt+i+kort+og+langt.++Hva+lytter+hun+p%E5+tro%3F%3F
Toril Håkonsen, foretrekker langløypa når det er delt i kort og langt. Hva lytter hun på tro??
Rune+H+Gaarder%2C+FBI%2C+har+g%E5tt+igjen+h%F8yt+p%E5+resultatlistene+i+karusellene+p%E5+Romerike+i+mange+%E5r.++I+forrige+l%F8p+i+Fetsund+vant+han+klasse+40-44+%E5r.
Rune H Gaarder, FBI, har gått igjen høyt på resultatlistene i karusellene på Romerike i mange år. I forrige løp i Fetsund vant han klasse 40-44 år.
Ole+Bj%F8rgum+var+i+yngre+dager+en+av+de+raskeste+banel%F8perne+p%E5+Romerike.++N%E5+finner+vi+han+i+klasse+45-49%2C+ikke+bare+i+l%F8p.++Senest+i+2005+fullf%F8rte+han+Birkebeinertrippelen.
Ole Bjørgum var i yngre dager en av de raskeste baneløperne på Romerike. Nå finner vi han i klasse 45-49, ikke bare i løp. Senest i 2005 fullførte han Birkebeinertrippelen.
%C5ge+Jensen%2C+Romerike+Runners+Team%2C+l%F8per+gjerne+b%E5de+korte+og+lange+l%F8p.++Senest+i+juni+l%F8p+han+bl.a.+Nordmarka+Skogsmaraton.+Denne+gangen+var+det+bare+s%E5vidt+over+1%2F10+maraton.
Åge Jensen, Romerike Runners Team, løper gjerne både korte og lange løp. Senest i juni løp han bl.a. Nordmarka Skogsmaraton. Denne gangen var det bare såvidt over 1/10 maraton.
Stein+Bech+bor+s%E5vidt+utenfor+Romerikes+grenser+%28Lindeberg%2C+Oslo%29+og+har+hytta+s%E5vidt+utafor+i+den+andre+retningen+%28Oppstad%2C+Odal%29.++Da+er+det+jo+greit+%E5+konkurrere+et+sted+midt+i+mellom.
Stein Bech bor såvidt utenfor Romerikes grenser (Lindeberg, Oslo) og har hytta såvidt utafor i den andre retningen (Oppstad, Odal). Da er det jo greit å konkurrere et sted midt i mellom.
Harry+Leren%2C+Romerike+Runners+Team%2C+l%F8per+i+klasse+45-49+%E5r.+Han+ser+jo+helt+ubesv%E6ret+ut+p%E5+toppen+av+bakken%2C+men+kanskje+han+bare+vil+imponere+fotografen%3F
Harry Leren, Romerike Runners Team, løper i klasse 45-49 år. Han ser jo helt ubesværet ut på toppen av bakken, men kanskje han bare vil imponere fotografen?
Morten+HardRock+Dalmo+rocker+seg+gjennom+femkilometeren+p%E5+Trandum...
Morten HardRock Dalmo rocker seg gjennom femkilometeren på Trandum...
Arne+Johansen+fra+Nannestad+er+en+knallhard+skil%F8per.++N%E5r+det+er+terrengl%F8p+-+og+helst+med+litt+kupering+-+er+han+lei+%E5+bryne+seg+p%E5+ogs%E5+med+l%F8pesko+p%E5+bena.++Som+vanlig+var+han+en+av+de+aller+f%F8rste+i+klasse+55-59+%E5r+mot+m%E5l.
Arne Johansen fra Nannestad er en knallhard skiløper. Når det er terrengløp - og helst med litt kupering - er han lei å bryne seg på også med løpesko på bena. Som vanlig var han en av de aller første i klasse 55-59 år mot mål.