Det+startet+med+%E5pningsseremoni%2C+og+deretter+var+det+klart+for+barnel%F8pet.+%0D%0A107+unge%2C+yngre+og+enda+yngre+deltagere+hadde+alt+fra+hastverk+til+veldig+god+tid+p%E5+sine+800+meter+i+EUBs+barnel%F8p.
Det startet med åpningsseremoni, og deretter var det klart for barneløpet. 107 unge, yngre og enda yngre deltagere hadde alt fra hastverk til veldig god tid på sine 800 meter i EUBs barneløp.
Soldater+fra+Blaker+Skanse+passet+p%E5+at+alt+gikk+riktig+for+deg
Soldater fra Blaker Skanse passet på at alt gikk riktig for deg
Sindre+Buraas+hadde+mer+problem+med+startnummeret+enn+med+l%F8pinga...
Sindre Buraas hadde mer problem med startnummeret enn med løpinga...
%C5ge+Skinstad+hadde+god+r%E5d+%E5+komme+med+til+Sindre.++Han+f%F8lger+selvsagt+med+p%E5+hva+Hurdalsgutten+driver+p%E5+med+-+og+anbefaler+Sindre+%E5+fortsette+med+b%E5de+friidretten+og+ski.++Det+g%E5r+fint+%E5+kombinere%2C+mente+Skinstad.++Sindres+far%2C+Roar%2C+er+enig+med+%C5ge+i+dette.
Åge Skinstad hadde god råd å komme med til Sindre. Han følger selvsagt med på hva Hurdalsgutten driver på med - og anbefaler Sindre å fortsette med både friidretten og ski. Det går fint å kombinere, mente Skinstad. Sindres far, Roar, er enig med Åge i dette.
Kongsvingerspiss+og+journalist+i+Eidsvoll+Blad%2C+Bj%F8rn+Inge+Rognlien+R%F8dfoss%2C+ville+selvsagt+ogs%E5+h%F8re+hva+%C5ge+mente+om+Sindre....det+medf%F8rte+et+stort+oppslag+i+lokalavisa+p%E5+mandag.
Kongsvingerspiss og journalist i Eidsvoll Blad, Bjørn Inge Rognlien Rødfoss, ville selvsagt også høre hva Åge mente om Sindre....det medførte et stort oppslag i lokalavisa på mandag.
Forn%F8yde+Vidarl%F8pere+i+parken+under+premieutdelinga...+det+var+mange+av+dem+og+de+var+gode.
Fornøyde Vidarløpere i parken under premieutdelinga... det var mange av dem og de var gode.
Kondis-treff+i+parken+%28Olav+Engen+og+Runar+gilberg%29.++Motivasjon+for+%E5+jobbe+med+kondis.no+finner+man+blant+annet+ved+%E5+l%F8pe+selv....
Kondis-treff i parken (Olav Engen og Runar gilberg). Motivasjon for å jobbe med kondis.no finner man blant annet ved å løpe selv....
En+forn%F8yd+Arne+Gilberg+etter+fullf%F8rt+l%F8p
En fornøyd Arne Gilberg etter fullført løp
Harry+Olsen+fra+Modum+spiser+bananer+med+skallet+p%E5+%28%3F%29++Litt+tidligere+l%F8p+Harry+i+m%E5l+p%E5+nest+beste+tid+i+menn+75-79+%E5r
Harry Olsen fra Modum spiser bananer med skallet på (?) Litt tidligere løp Harry i mål på nest beste tid i menn 75-79 år
Eva+Carlsen%2C+l%F8per+i+klasse+65-69+%E5r+p%E5+godt+under+5+blank+p%E5+kilometeren.+Hun+vant+selvsagt+klassen+sin.++Tror+nok+storparten+av+%E5rets+russekull+ville+slitt+med+%E5+holde+f%F8lge+%21
Eva Carlsen, løper i klasse 65-69 år på godt under 5 blank på kilometeren. Hun vant selvsagt klassen sin. Tror nok storparten av årets russekull ville slitt med å holde følge !
Den+pratsomme+mannen+som+holdt+det+g%E5ende+fra+scenen+i+5+timer+var+mr.springtime%2C+Odd+Blakkisrud%2C+her+i+en+kortkort+colapause.
Den pratsomme mannen som holdt det gående fra scenen i 5 timer var mr.springtime, Odd Blakkisrud, her i en kortkort colapause.
Det+er+ikke+bare+Harry+Olsen+som+liker+bananer%2C+men+Ragnhild+Molstad+fra+Fenstad+skreller+dem+f%F8rst.
Det er ikke bare Harry Olsen som liker bananer, men Ragnhild Molstad fra Fenstad skreller dem først.
L%F8pe+er+over%2C+p%E5+tide+%E5+sende+melding+om+hvordan+det+gikk+til+venner%2C+kj%E6reste+og+familie+og...alle+andre+p%E5+SMS.
Løpe er over, på tide å sende melding om hvordan det gikk til venner, kjæreste og familie og...alle andre på SMS.
L%F8psklubbens+banansjef%2C+Kari+Olafsen%2C+delte+rundh%E5ndet+ut+av+sine+17+kasser+med+bananer.++Det+ble+nok+til+alle+%21%21%21
Løpsklubbens banansjef, Kari Olafsen, delte rundhåndet ut av sine 17 kasser med bananer. Det ble nok til alle !!!
Resultatlistene+studeres+-+svart+p%E5+hvitt+skal+sannheten+fram.
Resultatlistene studeres - svart på hvitt skal sannheten fram.
To+lokale+superveteranser+som+har+flere+mil+p%E5+ski+og+l%F8p+og+enn+de+aller+fleste%2C+Ingvar+Halvorsen+%28til+venstre%29+og+Svein+Anton+Bun%E6s+ble+nr+3+i+henholdsvis+70-74+og+65-69.
To lokale superveteranser som har flere mil på ski og løp og enn de aller fleste, Ingvar Halvorsen (til venstre) og Svein Anton Bunæs ble nr 3 i henholdsvis 70-74 og 65-69.
Ha+det+bra%2C+vi+ses+p%E5+enste+konkurranse.++Vi+ser+blant+annet+Petter+Skinstad+og+Sindre+Buraas+i+det+premieutdelinga+er+ferdig+-+og+regnet+startet+p%E5+igjen+etter+noen+timers+pause.
Ha det bra, vi ses på enste konkurranse. Vi ser blant annet Petter Skinstad og Sindre Buraas i det premieutdelinga er ferdig - og regnet startet på igjen etter noen timers pause.
L%F8psgeneral+Nilsson+hadde+nok+h%E5pet+p%E5+flere+deltagere+spesielt+i+trimklassen+og+i+barnel%F8pet%2C+men+n%E5+er+han+i+gang+med+planlegging+av+det+17.l%F8pet+i+2007+-+og+da+planlegger+han+med+fint+v%E6r+igjen.++Det+har+v%E6rt+sol+under+14+av+de+16+arrangerte+1814-l%F8pene+hittil.
Løpsgeneral Nilsson hadde nok håpet på flere deltagere spesielt i trimklassen og i barneløpet, men nå er han i gang med planlegging av det 17.løpet i 2007 - og da planlegger han med fint vær igjen. Det har vært sol under 14 av de 16 arrangerte 1814-løpene hittil.
Tilbake til førstesiden: 1814-løpet 1
Fortsett til bildeserie 3: 1814-løpet 3