Kristin er en ivgrig mosjonist som driver med triathlon og løping på sommeren og om vinteren
Hun sparte ifjor over 6000 kr. på sitt Kondismedlemskap. Regnestykket finner du her.
Også denne onsdagen hadde Sognsvann Rundt Medsols supertilbud på Kondismedlemskap.
Det resulerte i 14 nye medlemmer i Kondis. Forrige onsdag ble det vervet 16 medlemmer, så på 1 uke har 30 nye kondisjonerte ordnet seg Kondismedlemskap på Sognsvann.

Vinnere i det 350. Sognsvann Rundt Medsols

Kvinner

1 runde:   Siri Rostoft Kristjansson, Tjalve        12:21
2 runder:  Charlotte Kunz, Privat                   26:28
3 runder:  Sofia Johansson, Team Raske Gutter       50:01

77 kvinner fullførte det 350. SRM, som tilsvarer 32% av det totale antall løpere.

Menn

1 runde:   Lasse Blom Modum Fik                    09:59
2 runder:  Martin Holm Vidar                       22:11
3 runder:  Lasse Rypdal Østmarka IL                34:21
4 runder:  Trym Valmestad, Gjelleråsen If          58:40

Siri Kristjansson vant også 1-runder´n 10.april.

Lasse Blom sørget for at det ble Modum-seier for andre uka på rad rundt Sognsvann. Blom ble også åets første løper under 10 minutter i år. At det ble aldersrekord for 30-åringer lar seg også høre!

Martin Holm, Vidar vant 1 runde 10.april og 2-runder´n 17.april og tok sin tredje strake seier 24. april.

Trym Valstad, Gjelleråsen satte aldersrekord og ble den yngste som har vunnet 4 runder: Han kom under timen som 14-åring. imponerende!

ALLE   RESULTATER

Alexander Miller har vært med på å arrangere SRM i flere år og sørger for at alle som kjøper tidtakerbrikke over nett og på Sognsvann blir lagt inn i databasen.  Under to timer etter at siste løper er i mål på Sognsvann, ligger resultatene ute på nett takket være Alexander og de andre tidtakersjefene i SRM! Lørdag er han klar for Sentrumsløpet. Det blir ikke pers. Den har han fra 16-årsalderen da han løp på 37 minutter. Men som 9000 andre løpere gleder han seg stort!  Foto: Espen Ringom

Flere bilder fra SRM 350 finner du på bloggen til Espen Ringom

Marianne Følling er foran Ingunn Monsen. På Sognsvann har de hver sin "aldersklasse", utenfor Sognsvann løper de mot hverandre i 50-54-årsklassen. Vi tipper de denne gangen startet i forskjellige startgrupper, for i mål var Monsen 56 sekunder foran Følling. Det er to 50-åringer som holder seg i meget god form. Kun to løpere slo dem på 2-runder´n. Ingunn Monsen løp sitt 104 SRM! Kun fire jenter har flere løp på SRM.

Vinner i klassen var sjølveste Bø-sprinten-vinneren Charlotte Kunz. Også forrige onsdag vant Kunz 2-runder´n på Sognsvann. 3 seire på 1 uke! Vi gratulerer.

Bøsprinten leser du om på kondis.no selvfølgelig. Se flotte bilder av kondis-reporter Turid Veggeland.

Gunn Elisabet Sandnes perset med 4 minutter i sitt andre Sognsvann Rundt Medsols. Vi gratulerer! Ute på 3-runder´n ser vi Jan Øyvind Schneider. Jan Øyvind befinner seg i den celebre gjengen som troner på førstesida over Flest løp. 180 står han med. Blir det 200 i løpet av 2013?

Blårussen har en foppball, men sjekk buksebeinet til fyren som haiker. Riktig: RUN står det. Rødrussen har skjønt det!