Kristoffer Blücher hadde bestemt seg for å løpe fort på 600 m uner Pingvinlekene. Det hadde han gode motiver for med tanke på premien som er satt opp til de utøverne som greier 3000 poeng på 3 øvelser.

Allerede ved passering 200 m hadde han fått en stor luke som bare økte underveis. Da den allsidige utøveren brøt målstreken stoppet klokken på sterke 1.30,16. Med 1027 poeng var sammenlagtpremien i boks.

Litt lengre bak løp Kristian Schønningsen inn til 2.plass  i heatet og samtidig samme plassering i g 14 år med 1.39,76. Ulrik Gabriel Erlandsen tok 3.plassen i denne klassen med 1.43,30.

Martin Berntzen Engevik fra Nittedal hadde lenge kontroll på seieren i g 13 år, men på sisterunden kom Thomas Blucher sterkt og sikret seg seieren med fine 1.40,64, snaue sekundet foran Nittedølen. Allsidige Fabian Rimestad fra BT tok her 3.plassen.