Leser Kondis både som blad og hjemmesider på nett med stor glede! Kjempefine artikler om smått og stort som spenner fra de største som Berlin og New York til de mindre som Karmøy og Fredrikstadmaraton. Så stå på videre!
 
Vil i den sammenheng også slå et slag for Bremen Marathon som i år ble arrangert for niende gang på søndag den 06.oktober og hjemmesiden er på følgende adresse:
 
Bremen som har direktefly fra Sandefjord lufthavn Torp med kun en flydistanse på 1 time og 10 minutter og deretter kun 15 minutter med trikk inn til sentrum av byen, er logistikken perfekt dersom du er bosatt i nærheten på Østlandet.
 
Arrangøren har nedlagt en kjempejobb med en fin flat løype og med flott stemning rundt om i hele løypen hvor man i likhet med Berlin har en lang løype uten repetering, der en på maratondistansen også løp igjennom Weserstadion, som er hjemmestadion til  fotballklubben Werder Bremen.
 
Selv om det er vanskelig å kunne matche Berlin i stemning, var spesielt folkelivet i målområdet på Marktplatz og ikke minst showet rundt prisutdelingene til etterfølgelse, og et slikt arrangement verdig.
 
For undertegnede ble dette min andre maraton på en uke etter å ha deltatt i Berlin den 29. september, og det tredje løpet på tre uker etter 10 for Grete under Oslo Maraton. Skulderene var derfor senket en del, men det holdt likevel til en 24 .plass totalt og en andreplass i klassen med 3.03.30.
 
Tror jeg var eneste nordmann som stilte på startstreken, noe som var litt syndfordi Bremen Marathon var en flott arrangert løpsfest med både helmaraton, halvmaraton og 10 km-distansen.
 
Dette er et arrangement jeg vil anbefale på det sterkeste for kommende år. Det arrangeres den første uken i oktober dvs. den 4. oktober 2014. For de som løper Berlin siste uken i september, kan det selvfølgelig bli litt for nært og dermed en prioriteringssak i så måte.
 
Med vennlig hilsen
 
Håkon Bull
Kondismedlem nr. 34520
 
Start_Bremen_Marathon_BRE13CF011000_0035.jpgI Bremen går alt på skinner t.o.m. maratonløpene:  Det kan både Jan Erik Vold og undertegnede like!
 
Haakon_Bull_BRE13CF068300_0430.jpg
Håkon Bull var den eneste norske i Bremen, ihvertfall som løp Berlin Marathon og Bremen Marathon på en uke. 2. plass i klassen når du har løpt maraton en uke før, er imponerende!
 
Dansepikene_foer_start_640_BRE13ES130500_0012.jpgDansepiker før start. Vi gleder oss til å se Tim Bennett og Andreas Gossner i sine flotte skjørt foran starten i Oslo Maraton neste år. Vil du se denne gjengen i enda større utgave, så er det bare å klikke.