Eirik (bildet) og Simen Rustad fra Gjerdrum var de raskeste på 8 km i Vinterkarusellen på Romerike sist lørdag. Ann Kristin Dyrkolbotn vant kvinneklassen.

Løpet ble arrangert fra Bjørkelangen  Videregående skole med Aurskog-Høland FIL som teknisk arrangør. Det var greie vinterlige forhold for løperne, bare litt glatt i en bakke. 107 løpere fullførte løpet som var det 5. av 10 løp i Vinterkarusellen på Romerike.

I herreklassen var det to Gjerdrumsgutter foran to Lørenskoginger. Elite-o-løperen Eirik Rustad som ble nummer to i forrige løp, vant denne gangen med god margin (30 sekunder) til storebror Simen som har sin styrke på betydelig lengre distanser. Bak disse var det over ett minutt ned til Sverre Gunnar Brunstad og Øistein Olsen, men de vant hver sin veteranklasse - henholdsvis M45-49 og M35-39.

I kvinneklassen vant Vidars Ann Kristin Dyrkollbotn med hele 1:50 til gode på neste løper, Guro Tollefsen fra arrangørklubben.