Utrdag fra pressemeldingen kan du lese nedenfor.

Vi har vært i kontakt med løpsleder Tomas Pinås som forhandlet fram avtalen med Icebug om 2 500 par sko til EcoTrail i både Oslo og Stockholm, avtalen som senere ble presisert å gjelde "bare" de 500 første påmeldte.

Han beklager selvsagt at avtalen med Icebug ikke ble noe av, men forteller samtidig: - Vi har allerede inngått en ny avtale med en stor internasjonal aktør som likevel sikrer sko til de 500 første påmeldte.

Sko til alle likevel?
- Vår nye avtalepartner har allerede bekreftet at vi får sko til de 500 første påmeldte, slik at vi kan holde løftet til disse. Nå jobber vi videre med å prøve å lande en avtale av den opprinnelige størrelsen med sko til alle påmeldte, sier Tomas Pinår på telefon fra Beitostølen.  Sko til alle betyr inntil 2 500 deltagere som er maks antall påmeldinger til løpet.

Dersom noen har meldt seg på til EcoTrail Oslo på grunn av Icebug-skoene og gjerne vil melde seg av, kan de kontakte Tomas Pinås på tomas@ecotrailoslo.com som sørger for at startkontingenten tilbakebetales.

Mer info om få dager
I løpet av få dager blir det en pressekonferanse der EcoTrail Oslo og den nye samarbeidspartneren kunngjør den nye avtalen..

IMG_3357.JPGAnnonse i Kondis nr7
I siste nummer av Kondis som kommer i disse dager er det en to-siders annonse for EcoTrail Oslo der det framgår at alle som er påmeldt, uavhengig av distanse, får et par sko fra Icebug. Denne annonsen ble forsøkt stoppet av EcoTrail, men det var for sent da bladet allerede var sendt til trykken. Forhåpentligvis løser dette seg likevel - men med det annet løpeskomerke.

Tidligere nyhet på kondis.no:
EcoTrail Oslo med gratis løpesko til de 500 første som melder seg på   

Tidligere melding om at alle deltagere (opp til 2500) skulle få løpesko er endret 23.9. til at de 500 første får sko. Pressemeldingen på løpets hjemmeside
 

Utdag fra pessemeldingen som Icebug AS sendte ut tidligere i dag:

Icebug avbryter samarbeidet med Ecotrail Oslo

Icebug har i løpet av den siste tiden diskutert med Ecotrail Oslo om et mulig samarbeid i løpet av 2016. Diskusjonene har imidlertid vært langt fra klare og ingen avtaler er blitt inngått. Vi beklager derfor at Ecotrail har gått ut med informasjon som antyder at de som registrerte seg til Ecotrail Oslo, skulle få et par sko fra Icebug på kjøpet. Icebug har nå besluttet å avbryte samarbeidet med Ecotrail Oslo.

Icebug har ikke godkjent dette og tar ikke ansvar for Ecotrails tilbud om å gi et Icebug-sko gratis.

Vi har forståelse for at påmeldte til Ecotrail kan føle seg skuffet over dette. Vi er veldig takknemlige for at interessen er så stor for våre produkter. I den grad det er mulig, ønsker vi derfor å tilby dere en rabattkode til bruk i Icebugs nettbutikk som et plaster på såret.

Vennlig hilsen
David Ekelund, Icebug AS
For ytterligere spørsmål kontakt oss på info@icebug.se

Siden EcoTrailOslo allerede har ny skoeverandør på plass velger vi å ikke ta med den delen av pressemeldingen som viser rabattkoden... ta event kontakt med Icebug på eposten ovenfor.