Camilla Ziesler kontrollerte inn til totalseier på 9.43,4 i kortløypen foran den fortsatt spreke Jørn Holmen fra Gjesdal, som var en del av den meget gode langdistansegenerasjonen på 80-tallet. Jørn var og en del av GSK Sandnes. En god gjeng deltakere av godt voksne fra Ready i Oslo med den tidligere norgesmesteren Bjørn Berre i spissen, var i høyeste grad en del av det sterke løpsmiljøet på den tiden. De har gjort det til en tradisjon å stille opp i Arborettrimmen, noe vi selvsagt setter stor pris på.

Raskeste tid i kortløypa har Filip Ingebrigtsen med ca 7.41. Det var flere lovende resultater i jente- og gutteklassen i kortløypa.

I mellomløypa ble igjen Anne Østbø Frafjord GTI best av damene, og Jan Erik Wergeland Sandnes IL vant herreklassen på gode 18.19.
 

Anne S Frafjord (640x427).jpg
Anne Frafjord løper i mål. (Foto: Inge Akerjordet).
 

Maria Wiig IL Skjalg gjorde et solid løp i langløypa på 8.076 km. Hun løp inn til 32.49,1. Det samme kan vi si om vinneren Marius Skeide Ruth, som sprang på meget respektable 27.45,1 foran Dag Einar Bøtun, Spirit Stavanger friidrettsklubb med 28.41,1. Henrik Ingebrigtsen sin uoffisielle løyperekord er på 25.07.

Usikkerheten ligger i om Jarl Gaute Aase i sin tid løp i underkant av 25,00 eller ei. Resultatene fra 80-tallet og første del av 90-tallet lå lagret på en pc som noen fant ut at de skulle rydde bort for godt. Både Atle Tanum og Oddmund Roaldkvam vet vi har løpt  ned på 25-tallet. Jørn Holmen, Frew Zenebe Brkineh, Dabaaya Badhaso og Bjørnar Ustad Kristensen har alle løpt omkring 26.07 eller like bak.
 

Tjuvstart (640x427).jpgStartfeltet måtte snu for ny start på grunn av historiens første tjuvstart i Arborettrimmen. (Foto: Inge Akerjordet).


Denne gangen har vi ikke bilder fra minitrimmen pga et forsvunnet batterideksel, som heldigvis dukket opp igjen. Dessuten ble de øvrige bildene tatt av et dårlig mobilkamera. 

Link til Bilder: https://www.flickr.com/photos/9056092@N05/

ALLE RESULTATER


Flere bilder fra det andre løpet i Arborettrimmen:
Alle foto: Inge Akerjordet

Jan Erik Wergeland og Christopher Fardan.jpg

Jan Erik Wergeland og Christopher Fardan
 

Maria Wiik (640x429).jpg

Maria Wiik vant langløypa

Marius S Ruth (640x426).jpg

Marius S Ruth vant herreklassen i langløypa.

Bjørn Berre og Kjell Dale (640x360).jpg

Bjørn Berre og Kjell Dale kommer til mål.

 

Æresmedlem Sigurd Sirevåg og Torleif tar imot eldstemann Arne Ommundsen (640x360).jpg

Æresmedlem Sigurd Sirevåg og Torleif tar imot eldstemann Arne Ommundsen

 

Stein Ove Sundbrei satset på spurten (640x360).jpg

Lørdagens beste innspurt i Arborettrimmen sto Stein Ove Sundbrei for.

 

Stein Ove Sundbrei etter målgang (640x427).jpg

...men det kostet...