Det var bare to kvinner med i kvinneklassen, men det kan jo ikke Cecilie noe for. Tiden hennes i den kuperte løypa ble 4.18.11.

Lørenskogjenta løper nå for Romerike Ultraløperklubb og er blitt skikkelig hekta på lange løp - både maraton og det som er mye lenger enn det.

På bildet ser vi en fornøyd Lørenskogjente med troféene etter Hadeland Maraton (foto: Bjørn Hytjanstorp)

Trening til Kristins Runde
På  Facebook skriver Cecilie blant annet:

Dette var nesten bare asfalt, men veldig kupert...værre enn Lofoten (der hun vant i fjor, reds anm). Mye motvind i de "beste" utforbakkene gjorde at jeg ikke vant så mye tid på de. Stillte med fullpakket ryggsekk for å trene til Kristins Runde. Tiden ble 4.18...er veldig fornøyd med det:)

Kristins Runde - som var Cecilies ultraløpsdebut (2010) - er et 81,3 km langt løp over Nordmarkas fem høyeste topper. Der løper man med sekk - og det var altså dette Cecilie "trente" for i går.
Les mer om Kristins Runde (som arrangeres av Romerike Ultraløperklubb 25.juni).

Jarle snart i 200 - Tore yngst i 100-klubben
Tore Mortensen fra Oppakermoen ble nummer to i M23-39 med tiden 3.30.22, mens Jarle Hammer (bildet) fra Nittedal ble nummer 3 i M65-69 med 4.34.50. Dette er to skikkelige maratonsamlere. Jarle Hammer har nå løpt 197 maraton og satser på løp nr 200 under Midnight Sun Marathon i Tromsø 25.juni. . Han er nå på 12.plass på Maratonløpernes Adelskalender "100-klubben"  Tore er også på den eksklusive lista med 107 fullførte maratonløp, han er også den desidert yngste (f.1973) av løperne i Norge med mer enn 100 maratonløp.

Kjernsholen på 3.plass
På halvmaraton var det med to lokale løpere i M45-49. Dag Olav Kjernsholen fra Aurskog-Høland FIF ble nummer 3 (11 totalt) med 1.29.26, mens Spiridon LLLs Bjørn Hytjanstorp ble nummer 7 på 1.40.31.