Cornelissen og Hammershaug raskest
Strålende solskinnsvær, vindstille og en meget flat løype var rammen da Landsmøtet arrangerte sitt eget åpne løp for alle landsmøtedeltakerne (minus de som var funskjonærer) pluss en del tilreisende fra Oslo og noen lokale løpere. På bildet ser vi Christian Prestegård etter løpet - og noen timer før han ble valgt til ny Kondispresident.
.
Løypa var satt av Bjørn 6-timers Hytjanstorp og kontrållmålt av kondis.
En meget flat løype som det absolutt kan løpes fort i.
Noe også Meike Hessellinks nye personlige rekord vitner om. Hennes pers fra ifjor ble slått med 40 sekunder.

Kvinner
Helene Melbø Hammershaug, Gausdal 19.34
Meike Hesselink, Vidar 20.32
Oddny Ringheim, Kondis 22.21
Ingvild Lein, 22.42
Else Husa, Kondis 26.58
Gunhild Haukeland, Haugesund IL 27.05
Marit Bjerknes, Kondis 27.29


Menn
Gerard Cornelissen, Vidar 16.25
Robert Hansen, Storbatten BIL 16.44
Bjørn Johannessen, Halden 16.45
Morten Gammelsæter, Oppegård 17.06
Ole Johan Garli, Ull-Kisa 17.30
Runar Gilberg, Vidar 17.32
Steinar Lien, Oppegård 18.06
Per Gunnar Alfheim, BFG Fana 18.34
Tim Bennett, Vidar 18.38
Per Solesvik, BFG Fana 18.41
Anders Tøsse, Norodd 19.00
Christian Prestegård, Kondis 19.28
Einar Solum, Kondis 19.42
Rune Fossheim, Kondis 20.34
Bjørn Hytjanstorp, Kondis 21.19
Inge Asbjørn Haugen, Kondis 22.30
Gisle Sellevold,IF Klypetussen 24.04
Ole Johnny Sørensen, 24.24
Magnus Betten, Kondis 24.40
Kjetil MOen, Kondis 26.15
Ingolf Dale, Tine BIL 26.53
Kjell Vigestad, KOndis 29.57
Kjell Jensvold, Kondis 36.06
Bilder fra Landsmøte-femmer'n (foto: Olav Engen)
Noen+er+vinnere+allerede+f%F8r+starten+har+g%E5tt...%0D%0AHer+er+det+Norges+mestl%F8pende+maratonl%F8per+og+distriktskontakt+for+Sogn+og+Fjordane%2C+Inge+Asbj%F8rn+Haugen%2C+som+viser+fram+sin+velfortjente+Jon+Hendens+minnepris.++
Noen er vinnere allerede før starten har gått... Her er det Norges mestløpende maratonløper og distriktskontakt for Sogn og Fjordane, Inge Asbjørn Haugen, som viser fram sin velfortjente Jon Hendens minnepris.
Kondis+daglige+leder%2C+Kjell+Vigestad%2C+gir+sine+instrukser+f%F8r+start.+Det+ser+ut+til+at+han+pr%F8ver+%E5+sl%E5+ned+Per+Solesvik%2C+men+fullt+s%E5+ille+var+det+ikke.++Derimot+ble+Kjell+sl%E5tt+av+Per+i+l%F8pet+%21
Kondis daglige leder, Kjell Vigestad, gir sine instrukser før start. Det ser ut til at han prøver å slå ned Per Solesvik, men fullt så ille var det ikke. Derimot ble Kjell slått av Per i løpet !
Starten+har+g%E5tt%2C+og+p%E5+vanlig+Bergensk+bekjedent+vis+har+Per+Solesvik+%28den+korteste+av+de+fremste%29+tatt+teten+sammen+med+Morten+Gammels%E6ter+%28gul+tr%F8ye%29+og+Gerard+Cornelissen.
Starten har gått, og på vanlig Bergensk bekjedent vis har Per Solesvik (den korteste av de fremste) tatt teten sammen med Morten Gammelsæter (gul trøye) og Gerard Cornelissen.
Ganske+snart+var+Gerard+alene+i+tet+og+ble+der+resten+av+l%F8pet.++Mellom+han+og+Per+Gunnar+Alfheim+%28nr+30%29+ser+vi+blant+annet+Bj%F8rn+Johannessen+som+ble+nr+tre+i+l%F8pet.++Lengst+til+h%F8yre+ser+vi+den+lokale+veteranen+Ole+Johan+Garli+%28hvite+vanter%29+som+knuste+en+annen+veteran%2C+Runar+Gilberg%2C+med+to+sekunder+da+han+l%F8p+inn+til+5.plass+totalt.
Ganske snart var Gerard alene i tet og ble der resten av løpet. Mellom han og Per Gunnar Alfheim (nr 30) ser vi blant annet Bjørn Johannessen som ble nr tre i løpet. Lengst til høyre ser vi den lokale veteranen Ole Johan Garli (hvite vanter) som knuste en annen veteran, Runar Gilberg, med to sekunder da han løp inn til 5.plass totalt.
Til+sammen+30+l%F8pere+var+med+p%E5+Landsm%F8tel%F8pet+over+5+km...+og+alle+koste+seg+i+det+fine+v%E6ret.++N%E6rmest+%28med+bl%E5+vanter%29+ser+vi+Robert+Hansen+som+ble+nr+2+totalt+etter+%E5+ha+spurtbeseiret+Bj%F8rn+Johannessen.
Til sammen 30 løpere var med på Landsmøteløpet over 5 km... og alle koste seg i det fine været. Nærmest (med blå vanter) ser vi Robert Hansen som ble nr 2 totalt etter å ha spurtbeseiret Bjørn Johannessen.
Her+er+maratonmannen+%28Inge+Asbj%F8rn+Haugen%29+i+gang+med+sitt+sprintl%F8p+-+i+ei+l%F8ype+tilrettelagt+av+ultral%F8per+Bj%F8rn+Hytjanstorp+som+f%F8lger+bak+Inge.++Ved+siden+av+Bj%F8rn+ser+vi+lokalredakt%F8r+for+kondis.no+i+Bergen%2C+Oddny+Ringheim.
Her er maratonmannen (Inge Asbjørn Haugen) i gang med sitt sprintløp - i ei løype tilrettelagt av ultraløper Bjørn Hytjanstorp som følger bak Inge. Ved siden av Bjørn ser vi lokalredaktør for kondis.no i Bergen, Oddny Ringheim.
Litt+beskjedent+plassert+i+feltet+finner+vi+bl.a.+veteranene+Kjetil+Moen+%28Oslorepresentatnt+og+tidligere+kondis-leder%29+og+Magnus+Betten+%28leder+av+kontrollkomiteen%29.
Litt beskjedent plassert i feltet finner vi bl.a. veteranene Kjetil Moen (Oslorepresentatnt og tidligere kondis-leder) og Magnus Betten (leder av kontrollkomiteen).
Feltet+avsluttes+beskjedent+av+Kondiskontorets+knoll+og+tott%2C+Kjell+Jensvold+%28delvis+skjult%29+og+Kjell+Vigestad.++Her+er+de+fortsatt+i+selskap+med+Marit+Bjerknes+og+Else+Husa+%28nr+4%29.
Feltet avsluttes beskjedent av Kondiskontorets knoll og tott, Kjell Jensvold (delvis skjult) og Kjell Vigestad. Her er de fortsatt i selskap med Marit Bjerknes og Else Husa (nr 4).
Og+dermed+forsvant+de+alle+utover+den+vinterkledde+norske+pr%E6rien....
Og dermed forsvant de alle utover den vinterkledde norske prærien....
Tilbake+i+start+og+m%E5lomr%E5det+sto+The+Boss+Vangsnes+-+arrang%F8r+og+fortsatt+Kondispresident+i+noen+timer+til.
Tilbake i start og målområdet sto The Boss Vangsnes - arrangør og fortsatt Kondispresident i noen timer til.
Her+har+fanget+inn+teten+med+telelinse+-+200+meter+f%F8r+m%E5lgang.+Gerard+i+klar+ledelse%2C+mens+Robert+Hansen+enn%E5+ligger+bak+Bj%F8rn+Johannessen+i+kamp+om+andreplassen.++Bak+dem+igjen+ser+vi+Morten+Gammels%E6ter.
Her har fanget inn teten med telelinse - 200 meter før målgang. Gerard i klar ledelse, mens Robert Hansen ennå ligger bak Bjørn Johannessen i kamp om andreplassen. Bak dem igjen ser vi Morten Gammelsæter.
En+forn%F8yd+Robert+Hansen+etter+m%E5lgang%2C+p%E5+det+vi+tror+var+ny+pers+med+den+fine+tiden+16.44.
En fornøyd Robert Hansen etter målgang, på det vi tror var ny pers med den fine tiden 16.44.
Og+hva+er+mer+passende+enn+%E5+avslutte+med+v%E5r+nye+President+-+riktignok+f%F8r+han+var+formellt+valgt+-+men+etter+at+han+sv%E6rt+gledesst%E5lende+konstaterte+at+han+ogs%E5+kan+fullf%F8re+flatl%F8p+igjen.++Etter+mange+%E5rs+skadeplager+og+en+travel+arbeidssituasjon+er+han+n%E5+klar+for+opptur+p%E5+alle+kondis-fronter+framover....
Og hva er mer passende enn å avslutte med vår nye President - riktignok før han var formellt valgt - men etter at han svært gledesstålende konstaterte at han også kan fullføre flatløp igjen. Etter mange års skadeplager og en travel arbeidssituasjon er han nå klar for opptur på alle kondis-fronter framover....