Totalt kom 122 løpere i mål som er 11 mer enn i fjor. På maratondistansen fullførte 49 med en halvskadet Helge Hafsås først i mål på 2.50.23, mens 48-årige Kjell Hjelle, Strindheim var først i mål på halvmaraton med 1.16.52. Løpet gikk i varmt vær med vinden i ryggen det meste av veien for maratonløperne.
Vinnertrio:
Kåre Bjørkavåg, DNL-Sunnmøre vant klasse 60-64 år med 6.23.18. Her flankeres han av Harald Sel, Varhaug (t.v.) og Hans-Jacob Berntsen, Bergen.
Maraton nr. 49:
Oddbjørg Lundquist er en sprek 57-åring fra Oppdal og løp på 4.00.21 i sin maraton nr. 49 og ble nest best av de tre damene som løp maraton.
Vant som vanlig:
Helge Hafsås, Olden vinner som regel når han stiller opp i et maratonløp. Det blir fort 10 seire per sesong. Dennes sesongen har han gått halvskadet, men 2.50.23 holdt til seier også i år selv om det er nesten 20 minutter bak hans egen løyperekord.
Maratonjubileum:
Harald Nilsen, Laksevåg løp sin maraton nr. 100 i Hornindal og fikk DNM flotte porselenstrofe etter målgang på Grodås i Hornindal. Han vant også klassen sin, 55-59 år, på 3.06.27. Det er bare få minutter saktere enn persen på 2.58, så 56-åringene holder stadig koken.
Møringer:
Det er mange tilreisende i Hornindalsvatnet Maraton, og spesielt mange fra Møre og Romsdal utmerket seg på resultatlista. Fra venstre: Leif Feøy, Ålesund vinner klasse 65-69 år med 3.22.14, Helge Fuglseth, Ålesund vinner klasse 50-54 år med 3.08.35, Jarl Sægrov, Vestnes nr. 3 klasse 50-54 år på maraton og sønnen Leif Sægrov (nå Varegg) ble nr. 2 på halvmaraton med 1.17.01 og endelig Kåre Bjørkavåg, DNL-Sunnmøre vant klasse 60-64 år med 6.23.18