Lofotpostmila, som er ny av året hadde størst deltakelse med ca. 80. Regnværet skremte nok bort en del løpere, spesielt de yngste.

Jakob Yacoby, opprinnelig fra Portugal, løp nå for Oslo-klubben SPK Vidar, og vant maratonløpet med tiden 2:46:46.
8 minutter bedre tid enn i fjor. Det er nest raskeste maraton som er løpt i denne løypa. 10 løpere stilte til start.

Einar Otto Ingulfsvann fra Namdalen løpeklubb var raskest på halvmaratondistansen, med tiden 1:16:38.
Renate Bugge vant halvmaraton for damer på 1.44.01. Også henne fra Namdal løpeklubb.

Mange stilte også til start på Lofotpostmila. Lofotpostmila for menn ble vunnet av Werner Holst fra Melbu på 37,52.

Angela Latorre, G.S. Matera vinner maraton for kvinner på tiden 3:51:38. Her løper un i mål sammen med Daniele Alimonti, Tra Le Righe, som kom inn til 4. plass herrer. Han fikk samme tid.

Beste tider:

MARATON KVINNER
Plass  Navn                                Klubb                                  Start nr.      Tid
1    ANGELA LATORRE      G.S.MATERA            541      3:51:38
2    TURID VEGGELAND     HERKULES FRIIDRETT    542      4:52:48

MARATON MENN
Plass  Navn                                Klubb                                  Start nr. Tid

5 KM GUTTER
1 Jo Arve Jørgensen SOCK 838 19:09 (12 år)
5 KM JENTER
1 Vilde Haug GRAVDAL HÅNDBALLKLUBB 844 26:14 (14 år)
5 KM KVINNER
1 Hilde Toreid BLEST IL 832 26:58
5 KM MENN
1 Sigve Andre Willumsen NOTEAM 835 18:57

Renate Bugge, Namdalen Løpeklubb, vant halvmaraton for damer på 1.44.01.

Jakob Jacoby vinner av maraton på 2.46.46 8 minutter bedre tid enn i fjor. Det er nest raskeste maraton som er løpt i denne løypa.

14 år gamle Synne Øien Johannessen som løp inn til sterke 41,32 på Lofotpostmila.