Doblet deltakerantall

Lyn-løpet startet opp i fjor med ca 100 deltakere, men tirsdag kveld var det ifølge arrangøren over 200 løpere som stilte på startstreken, et imponerende antall bare to dager etter Oslo Maraton.

De yngste løp en sløyfe på ca 600 meter, de litt eldre en sløyfe på 1200 meter, mens juniorer og voksne avsluttet løpet med å gjennomføre sistnevnte sløyfe to ganger. Ved målgang ventet saft og grillpølser på blide deltakere. Arrangøren la stor vekt på den sosiale rammen rundt løpet, og det ble ikke så mye fokus på løpstider denne vakre septemberkvelden. Likevel var det mange tøffe vennedueller i den korte men kuperte løypen. Barna var ikke overraskende i klart flertall på deltakerlisten, og for mange unge markerte tirsdagens løp starten på en lang skisesong.

Start_yngste

Her går starten i den yngste klassen, med deltakere født så sent som i 2007!

barn_i_bakke

De bratte motbakkene ble en tøff prøvelse for mange.

barne_grimaser

Jonas Hordvei (til høyre) viser styrke i motbakken.

gutte_duell

Ola Trommald Straumsheim (nr. 80), Herman Bjerke (nr. 77) og en etteranmeldt løper (til venstre) leder an i et jevnt felt.