Legg merke til spenent i startseglet
544 knøtter og tasser fullførte et hvitt Råskinn.
 
For 2 uker siden kunne man trene på banen ved Norges Idretshøyskole i kortbukse og ligge henslengt på banen og kose seg i sola i timer etterpå.
Når man idag kom på høyde med Ullevål Stadion gikk nedbøren mer og mer over fra sludd til snø. Oppe på Sognsvann var alt hvitt.
Men ikke nok med det, det snødde kraftig og aller råeste var vinden som pisket i fjeset.
Når deltakeren i Råskinnet løp langs Sognsvann etter den første gjørmepasseringen sto vinden kraftig imot og snøen pisket rett i fjeset!
Hadde man ikke sett Sognsvanns bredder vil man kunne tro det var åpent hav man så.
 
Til og med de godt kledde tilskuerne gikk nesten inn i badstuen for å varme seg mellom løpene. Å se et halvt tusen mennesker trosse både et kaldt og blåsende og snepiskende vær i en meget utfordrende svømme og gjørmeløype og ha så mye smil med seg ja det gleder stort! Det viser at det enkle: du og kroppen din og naturens tøffe elementer sammen med andre mennesker ofte gir vel så stort vælvære som "det behagelige liv".
 
Aller raskest var Marius Bjugan,Heimdal Friidrett, som sto for en utklassningsseier med en vinnertid på 36.54. Eneste mann under 40 minutter! Odd Snerthammer, nr.2 var over 3 minutter etter.
 
Gøril Fristad, Tjalve var raskest av jentene med 46.01 foran Tone Tangen Myrvoll, med 47.29. Disse to var like suverene blant jentene som Bjugan var det hos mennene, de var de enste jentene under 50 minutter.
 
Du finner alle resultater her
 
Bilder fra Råtassen
Bilder fra Råskinnet
 
Se bilder tatt av Aftenposten
 
Les alt om Råskinnet i 2002- med bilder
God Folloinnsats i 2002