Arrangøren er stolt av å presentere NORGES ENESTE NATURLIGE HINDERLØP og det eneste hinderløpet mellom Bergen og Trondheim. Midt i hjerte av Sunnmørsalpene.

Løypa.
En runde er 3.9 km lang. Det som venter deltakerne er stort sett over eller under hinder som rotvelt, steingjerder og grøfter.  For det meste i ulendt terreng. Litt av traseen er på sti eller skogsvei. Det er flere bærehinder der det skal bæres stein og tømmerstokker.  Det er også laget til flere suprice (hemmlige) hinder som har blitt til i senere tid.

For alle.
Arrangøren understreker løpet er for alle uansett form, og at det viktigeste er å utfordre seg selv og delta i fysisk aktivitet sammen med andre. Enten du er sofagris, bonde, nerd, utrent, mosjonist eller student. For konkurranseklassen er det to runder i løypa på tid. I ungdom og mosjonsklassen kan man velge om man vil ei eller to runder. På runde to får alle en hemmelig gjenstand som man skal bære med seg gjennom hele løypa.

Sosialt.
Det blir kiosk med mat og drikke så husk kontanter. Det oppfordres til at flest mulig publikum kommer for å kikke på. Løypa er svært publikumsvennlig og mange av hindrene er laget slik at publikum har god oversikt.

Påmelding.
Påmelding før 26.aug. Kroner 200 for konkurranse (studenter 100 kr) og undom/mosjon kr 100. Etter 26.aug et tillegg på 100 kr. (ved påmelding på løpsdagen også de 100 kr ekstra)

Premiering.
I dette løpet er det viktigste å delta og være sosial. Vi har fått inn en del premier som vil bli trekt ut på startnummer. Vinnerene i de ulike klassene får stor respekt, heder og ære. Men ikke minst en flott premie til 1.plass i de ulike klassene. Premier levert av Foldal Stempel. I tillegg blir det trekt premier blant alle deltakerne. Det er premier fra Kondis, Ålesund-Sunnmøre Turistforening, Aktiv Trening Ørsta og Aurstad.

For mer info og påmelding se hjemmesiden www.overstokkogstein.net
og facebook siden hinderløpet Over stokk og stein.

Les hva smp.no skriver om Over stokk og stien

Premier.jpg
Premier sponset av Foldal Stempel. Naturligvis er den majestetiske Kolåstinden med.

testloep_aktiv_01.jpg
Fra testløp tidligere i år der X-fit gjengen fra Aktiv Trening Ørsta fikk prøve løypa. Foto: Martin Hauge-Nilsen.

testloep_aktiv_02.jpg
Fra testløp tidligere i år der X-fit gjengen fra Aktiv Trening Ørsta fikk prøve løypa. Foto: Martin Hauge-Nilsen.

testloep_aktiv_03.jpg
Fra testløp tidligere i år der X-fit gjengen fra Aktiv Trening Ørsta fikk prøve løypa. Foto: Martin Hauge-Nilsen.