Vinnerne i de ulike klassene var:

Menn bedrift 5x5: n3sport
Kvinner bedrift 5x5: DnBNOR BIL
Mix bedrift 5x5: SAS
Menn Åpen 5x5: Vidar
Kvinner Åpen 5x5: Vidar
Mixed Åpen 5x5: Vidar

Menn bedrift 3x3: PriceWaterhouse Coopers 1
Kvinner bedrift 3x3: PriceWaterhouse Coopers 1
Mix bedrift 3x3: SSB BIF Gjøk
Menn Åpen 3x3: Ready 1.lag
Kvinner Åpen 3x3: Spkl. Rye 1
Mixed Åpen 3x3: IL Driv Menn

Alle resultater
Starten er gått for 3 x 3 km
I DHL-stafetten er det to distanser å velge mellom - 5 x 5 km eller 3 x 3 km. I år fullførte 99 lag langutgaven og 190 lag kortutgaven. Til sammen skulle det bli 1065 løpere i aktivitet, men i virkeligheten var det nok noen færre da enkelte deltakere løp etapper for mer enn ett lag.
N3sport vant klasse menn bedrift 5 x 5 km
Disse fem spreke karene fra N3sport brukte til sammen 1.30.20 på 25 km på gras og grus. Nærmest kom Geodata som var to og et halvt minutt bak.
DnBNOR vant klasse kvinner bedrift 5 x 5 km
Velfjortjent pokal og sekk til fem meget jevne og gode løpere fra DnBNOR. Etappetidene varierte med bare halvannet minutt - fra 19.38 på raskeste til 21.19 på sakteste løper.
Vidar-jentene vant 5 x 5 km åpen klasse
Her er fire av de fem på vinnerlaget til Vidar. Fra venstre: Sofie van der Vlist Spiten, Ragnhild Bente Andersen, Gunhild Berntsen og Hanne Bolstad. Jessica Gunnarsson var løper nummer fem. OSI kom på andreplass og Vidars andrelag på tredjeplass i denne klassen.
Vidar vant åpen klasse menn 5 x 5 km
Petter Antonsen, Terje Næss og Henrik Sandstad (fra venstre mot høyre) var tre av de fem på Vidars vinnerlag. Henrik Sandstad hadde dagens klarte beste etappetid med 15.13, men også veteranene Næss og Antonsen viste at formen er intakt.
3 x 3 hurra for vinnerlaget til PriceWaterhouse Coopers
PriceWaterhouse Coopers var beste bedrift i både dame- og herreklassen på 3 x 3 km. Disse tre sprekingene gjorde unna 9 km på 31.13 og vant med klar margin. Damelaget til PWC var enda mer suverene i kvinneklassen.
Ready vant 3 x 3 km menn åpen klasse
Det var god aldersspredning, men jevn og høy fart på de tre på vinnerlaget til Ready. Far Olav (til venstre), sønn Magnus Sveen og Einar Skancke suste gjennom hver sin etappe på knappe ti minutter.
Sportklubben Ryes kvinner vant åpen klasse 3 x 3 km
Rye-løperne trives godt i det grønne, og damelaget deres gikk rett til topps på 3 x 3 kilomteren. Også her ble det vist svært jevn - og god - løping med tre etapper på i overkant av 12 minutter. IL Driv og Bærum skiklubb kom på de to neste plassene.
Fullført løp - tid for piknik
Et sikkert kjennetegn ved DHL-stafetten er den fyldige piknik-kurven som deltakerne får utlevert så snart laget er i mål. Her er det løperne fra Aktiv Mental Helse Norge som snart skal til å forsyne seg av godsakene.
Årets veteranløpere 2003 - Anna Tråve og Petter Antonsen
I fjor var de landets beste veteranløpere, og i forbindelse med DHL-stafetten fikk Anna Margrethe Tråve og Petter Antonsen overrakt Asics gullsko som et synlig bevis på bragden. Petter fikk prisen for å ha løpt halvmaraton på 1.06.46 som 42-åring mens Anna fikk sin flotte sko for å ha gjort unna mila på 37.06 det året hun fylte 48. Vi gratulerer!

Alle foto: Kjell Vigestad