Seks av deltagerne i dagens løp: Kristian Waalen, Bjørn Hytjanstorp, Wenche Dørum, Titina Bakken, Erik Nossum og Lars Christen Dørum (foto: Tom-Rune Kickmaster Bertelsen).

Dobbelt Dørum
Ekteparet Lars Christen og Wenche Dørum fra Ski vant det 50 kilometer lange Kickmaster Ultra i Drammen 1.mai. Vinnertidene deres var 3:48:27 (pers) og 4:44:36.

Paul Raistrick fra Skottland vant maraton på ny pers, 2:45:33. Som briter flest løp han i shorts og singlet selv om det var kaldt da starten gikk på morgenen.

Det var en kald start, men i sola ble det varmt og fint utover i løpet, som går i en drøyt 4 kilometer lang runde langs elva (halvparten asfalt, halvparten grus) på Bragernessiden av elva. Dette ble helt sikkert varmere enn å gå i 1. maitog, og ikke var det paroler eller demonstrasjoner langs løypa heller.

Løpets Facebookside (Felles Facebookside for Kickmasters (Tom-Rune Bertelsen) arrangementer; Påskemaraton og Kickmaster Ultra.

Nytt løp 11.mai
Det var totalt 11 løpere med i det syvende Kickmaster Ultra. Allerede om 10 dager, søndag 11. mai er det klart for nummer løp nummer åtte. Løpet 11. mai vil også telle med til ultraløpsutmerkelsen "Hytteplanken 2014".

Resultatene:

De samme løperne som på toppbildet, men nå er Bjørn Hytjanstorp byttet ut med Tom-Rune Bertelsen.

Lars Dørum vant 50-kilometeren på imponerende 3:48:27 som er ny pers for 61-åringen.