Joar Flynn Jensen og Lars Christian Dørum, begge fra Ski, sikret en klar dobbeltseier på 24-timers under det danske mesterskapet. De fikk selvsagt ikke medaljer i DM, men de norske gutta knuste altså sine danske motstandere. Det var 35 deltagere på 24-timersløpet.

Vi  fikk tidlig melding om at storfavoritt Lars Skytte Christoffersen var ute av løpet med skade i leggen, og deretter var det egentlig ingen som truet de norske guttene som løp veldig bra helt til slutt.

På bildet til høyre ser vi Joar som nr 2 fra venstre og Lars lengst til høyre. Bildet er tatt i forbindelse med fjorårets EM/VM 24-timers i Brivé Frankrike der det norske herrelaget kom på 4.plass in EM og 6.plass i VM. Denne gjengen er nå god for et snitt på 240 km+ og kan absolutt være medaljekandidater i neste års VM.

Resultatene er bekreftet:
Begge de norske guttene hadde sterke personlige resultater fra før. Joar løp 232,929 kilometer og Lars 225,271 kilometer i EM/VM i Brivé 2010. Da var de begge med på det norske laget som ble nr 4 i EM og 6 i VM.

Nå ble resultatene deres 237,785 km på Joar og 235,321 km på Lars, noe som gir dem 4. og 6.plass på den norske adelskalenderen og altså personlig rekord på begge. Vi bør vel også minne om at Lars er 58 år - og altså holder et utrolig høyt nivå alderen tatt i betraktning.

Nordisk rekord
Svenske Anna Grundahl som vant kvinneklassen satte ny nodisk rekord på 24-timers, vi gratulerer!

Danske mestere:
Frederik Lassen og Anne-Dorthe Mahato ble danske mestere med ca 224 og 207 kilometer.

Resultatene nedenfor er antall runder x 1032 meter og før tillegg av meter på sisterunden. Offisielle resultater viil komme på arrangørens hjemmeside.