Tredje strake i Drammen
Sharon Broadwell fulgte opp sine distanseiere fra Drammensmaraton. I 2002 og 2003 vant hun maraton, dennegang ble det seier på den halve distansen. Det ble ikke pers, men når det manglet under minuttet tyder det på at en tid under 1.20 er mulig på en god dag.
Turi Malme ny pers
Også Turi Malme fulgte opp fjorårets gode Drammensmaraton i år. Ifjor satte hun pers her og det gjorde hun i år også.
På Emit´s resultatlister mangler Malme helt, (pr.mandag kveld) men kondis.no kan anslå tiden hennes utifra at tiden på bildet vi har tatt, til å være ca. 2 minutter blank bak Sharon Broadwell´s tid.
Suveren pers av Sandstad
Rut Åshild Utsi Sandstad, OSI forbedret persen sin på halvmaraton med omtrent 5 minutter i sin andre halvmaraton totalt! Se opp jenter!
Her får hun en fin fight med Kjetil Ask. Bølergutten har en god spurt (han løper 800m på bane også), men klarte ikke å spurte fra Sandstad de endte på samme tid.
Anna M. Tråve Veteranmester i 45-49 år
Ingen stor tid heller for Annna. M. Tråve men 1.27.16 ga selvfølgelig Veternamesterskapet til henne i klasse 45-49 år. Totalt holdt det til 4.plass.
Anne med de elegante stegene
Anne Birgitte Wilson, Birkebeinern 1.28.48 og 5.plass totalt. Anne Birgitte trener med Birkebeiner´n og har bl.a. vunnet Rødtangen Rundt de 3 siste årene.

Les intervju med henne i Drammens Tidende fra Rødtangen Rundt i 2002 her
Det året debuterte hun i terrengløp og forteller i intervjuet at hun vant NM i Aerobic i 1995.

Undertegnede hadde gleden av å bli tatt igjen av henne helt på slutten (ca.17 km) og hennes meget elegante stil gjorde at jeg bare måtte ta meg sammen å prøve å komme meg litt ut av vraltejogginga som jeg holdt på med. Ihvertfall måtte jeg peppe henne med en positiv melding før hun gasellet seg videre!
Lene Axelsen forsvarte Tyrvings ære
Mens Tyrving i helga var opptatt med å arrangere Østlandsmesterskap for 13-14 åringer på Nadderud (se egen reportasje) løp Lene Axelsen inn til 6.plass totalt på tida 1.29.28.
Mariann Stenbakk Veteranmester
Mariann Stenbakk, Moss IL tok hjem veteranmesterskapet i klasse 60-64 år med tida 1.43.15
Veteranmesterskap til arrangørens egen Marit
1.42.33 holdt til veteranmesterskap i klasse 55-59 år for arrangørens egen Marit Larsen, Sturla.
Turid Nygård veteranmester i 65-69 år
1.58.38 og mesterskap til Vidar´s Turid Nygård.
Spennende fra Nord
Som bortskjemt østlending blir man imponert når folk reiser fra Bardu til Drammen for å delta i Drammensmaraton. Det ble klasseseier for Line Elise Heimdal, Bardu IL på 1.36.18 38 sekunder foran en så rutinert løper som Dorte Foss. 38-åringen gjorde bare sin tredje halvmaraton totalt og vi er spente på fortsettelsen!
Perserne
Blomster til Turi "Dolly" Malme og Rut Åshild Utsi som begge satte personlige rekorder under langt fra rekordfohold.


Bilder fra :
Stafetten

Halvmaraton
Halvmaraton gutta

Resultater
Alle klassevis
De beste uansett klasse

kondis.no Samleside for Drammensmaraton