Anne Nevin løp distansen opp til toppen på 25,31. Imponerende på 4,8 km og 490 høydemeters stigning. Bare 6 mannlige løpere var foran den sterke motbakkeløperen i mål.

Mathias Rundgreen seiret i herreklassen på 23,50. Det var et halvt minutt foran Ole Marius Bach med løpsentusiast fra Malm, Kenneth Myhre, på tredjeplass.

Løyperekorden holdes av Petter Eliassen med 22,15. Bak Nevin i kvinneklassen fulgte sterke vinteridrettsnavn som Katrine Rosted Harsem og Kari Eie. 121 løpere startet på tid og det var enda flere trimmere. Forbordsfjellet opp har plassert seg på kartet som et av de mest populære i midt-Norge.

resultater
 
Anne Nevin, Strindheim, Alltid på toppen i Forbordsfjellet Opp. Ikke veldig mange kvinneløpere i landet vil ha mulighet til å følge veteranløperen til topps. (Foto: Arne Brunes)


Mathias Rundgreen, Strindheim vant herreklassen. Rundgren har hatt en del gode resultater i langrenn sist vinter og representerer Byaasen Skiklubb og er en del av Team Trøndelag. (Foto  Arne Brunes)


Sverre Dahlen Aspenes er en svært lovende skiskytter og løp raskt til topps for å skue over heimbygda. (foto Arne Brunes)

Katrine Harsem, IL Varden, kom på andreplass i kvinneklassen. Katrine har hatt en sterk langrennssesong med sterke resultater, spesielt i sprint. (Foto Arne Brunes)


Ole Marius Bach deltar ofte i løp, og har mange starter i Forbordsfjellet Opp. Sommerstid konkurrerer han for Namdal Løpeklubb, og til vinteren er han en del av storsatsingen i Fosen med Team Leksvik. Det ble andreplass opp Forbordsfjellet. (Foto Arne Brunes)


Hanna Barland, Mysen, spruter inn mot mål. (Foto Arne Brunes)


Sonny Bolin, Dalebrand, kom i mål på akkurat en halv time (foto Arne Brunes)


Mona Kyllo, fra arrangørklubben har mange gode løp denne sesongen. (Foto Arne Brunes)


Stig Christoffersen, IL Fram, leder an en gruppe bestående av blant annet løpstalentet Solveig Dyrdal, til venstre. (Foto Arne Brunes)


Tidligere skiskytter og nå sterk langrennsutøver for IL Varden, Kari Eie, kom på tredjeplass i kvinneklassen. (Foto Arne Brunes)


Kenneth Myhre, Malm, er en ivrig løper og bidrar sterkt til å være arrangør i heimbygda, blant annet NM  100 km i 2012. Det ble tredjeplass på Myhre. (Foto Arne Brunes)


Kamilla Furan, Stjørdal FIK, trives på friidrettsbanen og viser gode egenskaper i et tøft motbakkeløp. (Foto Arne Brunes)


Julie Følstad, til venstre og Johanne Larsen Winge, var to av mange håndballspillere i sin aldersgruppe i Stjørdals-Blink som tok utfordringen og gikk hånd i hånd over mål og viste stor idrettsglede (foto Arne Brunes)


Dagens prestasjon tilhørte Anne Nevin i kvinneklassen. (Foto Arne Brunes)