Bilde over: starten har gått i konkurranseklassen av BDO-mila og  Rebecca L. Hilland og  Eivind Øygard legger ut fremst i det rødkledde feltet.

Det var en imponerende mobilisering av helt unge løpere som deltok i årets BDO-mil i Bergen. Her hadde arrangøren klart å få med deltakere helt fra barnealder og opp til veteraner. Og det var et tilbud til alle, både micromil, minimil, mosjonsmil og Utfordrer stod på programmet.

De aller raskeste i 10-km-løypen var Eivind Øygard og fjorårsvinner Rebecca L. Hilland. De gjennomførte løpet i den kuperte terrengløypen på svært gode tider.  Jonathan Albon og Mirza Nalic tok 2 og 3. plass blant mennene. I kvinneklassen tok Kia Gemechu Megersa og Henriette Kløvstad de neste plassene.  Kia var for øvrig vinneren i dette løpet for 2 år siden.

BDO-mila er et samarbeid mellom BDO, skilandslaget og lokale friidrettsklubber. I Bergen er det Bjarg som står som teknisk arrangør etter at de overtok det fra BFG Bergen i år.

Gneist stod for tidtakingen og ønsker gi alle deltagerne på BDO-mila meld på tidlig rabatt (inntil kr 50.- /innen 11.mai) på den nært forestående Sommerkarusellen. Påmelding her  Rabattkode BDO

Fra skilandslaget stilte Simen Andreas Sveen og Mathias Rundgreen. Simen valgte å følge løpene til de aller yngste mens Mathias utfordret de beste.  8 løpere klarte utfordringen og slo ham.

Se flere bilder på ImageShop.

Rebecca L. Hilland løper i mål til en klar seier i kvinneklassen.

Eivind Øygard og Jonathan Albon ble nr 1 og 2 i herreklassen, her er de rett etter vending, tilsynelatende uten å ha tatt seg helt ut.

Alfabetisk startliste

Kia Gemechu Megersa går i mål som nummer 2 i kvinneklassen.

Henriette Kløvstad inn til 3. plass. 40:34 er absolutt bra i den kuperte løypen.

Mirza Nalic blir nummer 3 i herreklassen.

Mathias Rundgreen er på rekrutteringslandslaget i langrenn og var den som deltakerne i konkurranseklassen kunne måle krefter med. 7 løpere var foran ham på resultatlisten.

Jonathan Albon og Eivind Øygard er fornøyde på premiepallen. Det vanket også pengepremier for de som ble topp 3.

IMG_1421_640.jpgStarten har gått i klassen med tidtaking, som her ble kalt "Utfordreren". Det var mange blide fjes å se, ikke bare i starten. Sara Christensen er en av disse.

Kjetil Andresen er i gang med sin Utfordrer.

Silje Amalie Brandvold gjør et godt 10 km løp og går inn til en 5. plass.

IMG_1202_640.jpgStartskuddet har gått i Micro Mila. Innsatsen er på topp.

Her var det mange barn som fikk prøve seg på å løpe med startnummer, kanskje for første gang. Det kan da være greit å holde et godt øye til pappa.

Det viktigste er å ha en hånd å holde i.

IMG_1276_640.jpgUte i løypen kan man gi litt gass. Da er det bare for de voksne å henge på.

Benedikte Sannes er leder av friidrettsgrupen i arrangørklubb Bjarg. Hun passer på at alle løper riktig inn til mål. Hun er også den som skyter startskuddet i løpet. Det er altså ikke bevæpnede vakter....

Starten for Mini Mila har gått og Lars Hestetun Slåke er i gang med sitt løp.

Bjørn Olav Dahle fra Bjarg. Dette må da vel være løp på hjemmebane.

Hilde Njøsen og Beathe Sognnes deltar i Mosjons Mila.

Kaja Martinsen løper for Fana IL.

Silje Rossland viser at man blir glad av å løpe.

Gunn-Kristin Olsen viser at hun har krefter igjen ved vending i Utfordrer-løypen.

IMG_1135_640.jpgUtdeling av stretnummer i Bjarg-huset på Stavollen.

IMG_1131_640.jpgGro Svendal sørger for at alle får riktig startnummer.

Vebjørn Øksnes nærmer seg mål på sin Micro Mil.

MiniMila er vel gjennomført. Vi er litt usikker på hva disse to heter, men tror etternavnet er Manger.

De røde T-skjortene som alle deltakerne fikk gjorde at det ble mye rødt i skogsløypene i Hordnesskogen. Her kommer Leander og Heidi Berger.

Roald Valle er snart i mål på sin 10 km.

Simen Andreas Sveen fra skilandslaget valgte å kjøre rolig i dag. Han kunne da følge de aller yngste rundt løypen.

IMG_1950_640.jpgTomlene opp for BDO-mila og Aldona Lubojanska.