Bare drøyt ti løpere stilte seg opp til start da Svein Erik Murud satte i gang klokka, og løypeperser ble det nok ikke så mange av denne gangen. Mari Arnesen hadde tatt turen for å få en gjennomkjøring utenfor bane før helgas NM i terrengløp. De andre som var på plass var godt kjent i løypene fra før, og godt var det, for høstmørket kom veldig brått denne kvelden.
Alle faste Elverumstrimmere må sette av mandag 27. oktober. Da kan alle som har deltatt i minst fem løp, møte opp i kantina på ELVIS og motta et synlig bevis for sin innsats. Og like viktig: Da kan vi prate sammen over kaffekoppen og klekke ut nye idéer for hvordan vi kan få med enda flere på trivelige mandagsløp på verdens beste løpeunderlag. Uten å ha noen deltakertall å bygge på, kan det imidlertid sies at årets sesong har vært mer oppløftende enn fjorårets som bar preg av "være eller ikke være" mot slutten. Det har vært en del nye fjes å se, og det har absolutt vært mulig å få god "pes" for de som ønsker å løpe fort.
Et knippe ivrige Elverumstrimmere er klare til start mens Svein Erik Murud søker tilflukt med stoppeklokka under ei furu. Vi skimter fra venstre: Per Arne Lien, Oda Bergjordet Lien, Rune Bakken, Atle Jonny Myrvold, Mari Arnesen, Egil Dybdal, Frode Sødahl Tørset, Helge Sveen og Harald Borthen Singstad. I tillegg bestod feltet av Ole Peter Begaust og Rolf Bakken.