Løpet gikk greit, men jeg var litt for passiv fra starten denne gangen. Tempoet var brukbart til ca 400 meter, deretter ble det lureløp til passering 600 meter.

Siste 200 meter gikk på ca 25,5 sekunder og jeg hadde dessverre ikke den farten inne i dag. Det er ekstremt høyt nivå i den yngste veteranklassen i år.

Lørdag kveld løp Kristian seg til finalen på 1500 meter, hvor 3 de tre beste løperne fra hvert heat gikk videre, i tillegg til de 6 beste tidene. Nedregård løp offensivt hele veien og lå på 2-4 plass gjennom hele løpet.

Tre spanjoler kom foran i mål, men tiden var allikevel god nok til likevel å gå til finalen som går søndag kl 1230 i velodromen i San Sebastian hvor 9 av 15 løpere er spanjoler.

Resultater 1500 m M35-39 år innledende heat. Finale søndag.

Søndag kveld mottok vi denne rapporten fra Kristian:

Kristian Nedregård, Norge/ Spjelkavik og omegn friidrettsklubb endte på 7. plass i finalen på 1500 m under siste dag av veteran EM i San Sebastian.

Kristian løp offensivt fra start og da farten dalte utover i løpet fant Kristian en fin posisjon i ryggen på lederløperen. Mot slutten økte farten og de beste spanjolene dro ifra. Esteso med en årsbeste innendørs på 3.48 tok seieren på 3.58 og ny mesterskapsrekord. Siste runden gikk forøvrig på 53 sekunder.

Mesterskapet hadde forøvrig et veldig høyt nivå i de aller fleste klassene, og det ble satt flere verdens- og mesterskapsrekorder. Norge tok også en del medaljer. Oppsummeringen finnes på medaljestatistikken. https://www.sansebastian2013.com/index.php