Nytt løpeteam:

“Torshov Sport Runners”

Torshov Sports løpebutikk i Oslo søker 6 aktive løpere til sitt “Torshov Sport Runners” løpeteam. Butikken ønsker å støtte unge løpere som satser seriøst på langdistanseløping med en stor utstyrspakke fra Nike. Nike er samarbeidspartner og leverandør av sko og tekstiler til en totalverdi av ca kr.30 .000.- i veiledende butikkpris. Utstyret deles ut to ganger i året. Oppstart er februar 2016.

Torshov Sport søker i utgangspunktet 3 kvinner og 3 menn som hevder seg nasjonalt i sin klasse på 10 km til halvmarathon. Alle bør bo i Oslo-regionen, og kunne stille på noen av Torshov Sports ukentlige løpetreninger. Ønsket alder er mellom 20 og 30 år. 

Torshov Sport startet løpebutikk våren 2014 og har som mål og tilby løpere de beste løpeskoene og tekstilene fra kjente leverandører. Butikken ønsker at løpeteamet skal bidra med testing av produkter, økt kunnskap om løping og bidra til å gjøre Torshov Sports løpebutikk kjent blandt løpere på alle nivå. Flittig bruk av sosiale media er derfor en fordel.

Interessert? Send søknad med navn, adresse og telefon til: kaja@torshovsport.no
Søknaden må inneholde: alder, resultater, ambisjoner, utdanning, eventuelle instagramkonto og blogg.