Team Kondis skal være et fellesskap for alle som er medlem i Kondis. I Facebookgruppa for teamet kan medlemmene avtale Kondistreninger og sosiale sammenkomster, legge ut bilder og historier fra disse og holde kontakten i ettertid. Her vil de også få invitasjoner til Kondisrelaterte treningsreiser og reiser til mosjonsarrangementer.

Deltakerne i Team Kondis kan melde seg på løp, skirenn, sykkelritt osv. som representant for Team Kondis. Dette kan de gjøre ved alle påmeldinger. De som skal konkurrere i mesterskap som NM, må imidlertid være medlem i et idrettslag tilknyttet representative særforbund i Norges Idrettsforbund.

Med historien i ryggen

Da Kondis ble etablert i 1962, ble vi etablert under navnet «Den norske maratonklubben». Løping og spesielt langdistanseløping har i tida etterpå alltid vært viktig for Kondis. Vi har flere utmerkelser for de som har løpt enten mange halv- eller helmaraton eller ultraløp. Vi har også hatt utmerkelser som «5 på norsk jord» for de som har løpt fem maratonløp på norsk jord i løpet av et kalenderår, og «Ultrafatet» for de som har løpt tre ultraløp i løpet av kalenderåret.

Vi ønsker å bringe historien videre ved å tilby de medlemmene som har løpt minst ett maratonløp å få kjøpe teamtøy med påtrykket «Team Kondis Maratonklubben».

Først ute som Team Kondis

I forbindelse med Oslo Maraton den 21. september ønsker vi å gi bort startplasser for to personer som ønsker å løpe for «Team Kondis». Konkurransen utlyses på våre Facebooksider. Alt du trenger å gjøre er å skrive hvorfor du vil løpe for «Team Kondis» og tagge en venn du vil løpe med. Vi utstyrer dere med t-skjorte og løpejakke, og lover å heie dere fram gjennom løypa. 

Hvordan bli med i Team Kondis?

Det eneste kravet for å få være med i Team Kondis er at du er medlem i Kondis. Du trenger ikke foreta deg noe som helst. Det kan imidlertid være lurt å være med i Facebookgruppa for teamet slik at du holder deg orientert om både lanseringen av teamtøy og invitasjoner til arrangementer. Her kan du også selv publisere innlegg og avtale møter.