Etteranmelding til kl 14:00 i Lørenskog halvmararon lørdag
Det er ca 250 forhåndspåmeldte til Vinterkarusellen foran første løp på Lørenskog lørdag. I tillegg kommer noen løpere som bare er påmeldt på KM halvmaraton / Lørenskog Halvmaraton. Simen Rustad (bildet) fra Raumar O-lag debuterte på halvmaraton i fjor med 7.plass totalt, i år blir det verre å slå den gutten.
En av de som kan slå Simen er Gjermund Sørstad (bildet til høyre) som også besøkte Lørenskog 9.september da han ble nr 3 i Lørenskogløpets 10 km. Ellers er det ofte slik at de raskeste løperne etteranmelder seg - hvilket jo også er mulig denne gangen.

Etteranmelding til kl 14:00
Det er gjerne stor kø av løpere som vil etteranmelde seg foran 1.løp i Vinterkarusellen, så det kan være lurt å møte opp i god tid på Hammer skole i Lørenskog. Starten på halvmaraton er kl 14:30 for alle klasser, mens alternativ 5 km (kun dame/herreklasse uten aldersinndeling) starter noen minutter senere.

Mer om arrangementet finner du her
LØYPEKART
OMTALE AV LØYPA
LINK TIL INNBYDELSE

Over 100 på halvmaraton?
I fjor var det 220 løpere som startet i 1.løp (som da var 5 km på Sørum), mens 140 startet på Lørenskog som da var 3.løp - og som ble arrangert på svært vanskelig vinterføre. Arrangøren tror det blir over 100 løpere på halvmaratondistansen denne gangen, i så fall en fin framgang fra fjorårets 75 startende.

Bra løpsvær
Tv2.no/Storm melder om 5 varmegrader, svak østlig vind, lettskyet/solgløtt og oppholdsvær på Lørenskog på den tiden løpet pågår.

Kondis Romerike har selvsagt prøveløpt løypa, det skjedde i "snøstorm" sist torsdag. Det ligger fortsatt noe snø i løpstrasèen, men varmegradene som er meldt lørdag gjor at det antagelig blir bare veier - i alle fall der det er asfalt (90% av trasèen).