Håkon Landro

Håkon Landro deltok i BUPA Edinburgh Run 14. juli. Han har sendt oss denne teksten:

Jeg deltok i  Bupa Edinburgh Run i helgen sammen ed familien min. Det er et flott løp for massene, og eliten.
.
Britisk mester på 10 000 m, Andrew Lemoncello, vant løpet. Det var mange gode klubbløpere med på løpet. Jeg kom på 30. plass med 36:42. Det holdt til seier i klasse 40-44. Det var ikke fokus på klasseinndeling i dette løpet.

Løpet var profesjonelt gjennomført fra Hoolyrood Park i Edinburgh. Flott atmosfære i hovedstaden i Skottland. Løpet hadde både 5 og 10 km på programmet. 10 km gikk igjennom byen og var nok ikke noen perseløype. Til det var det for mange bakker. Søndag var det også 23 grader og sol. Varmen tok på for de fleste. Siste km inn mot mål var perfekt med unnabakke og ble derfor en flott opplevelse for alle.

Barna deltok i Mini Run. Det var helt topp med 1,5k m og 2,5 km. Det var premier til alle. Et fint ferieløp som kan anbefales for andre..

Vi Kan legge til at Andrew Lemoncello ble britisk mester under to døgn  tidligere. Mange mente at det ikke lot seg gjøre å bli fullt restituert etter 10 000m på bane på så kort tid, men Lemoncello beviste at det var mulig å løpe i mål som vinner på 30:18 i den ganske tøffe løypa.

Les mer her.

Sander Landro

Synne  Landro

Hele familien på pallen der alle er vinnere. Fra venstre Sander, Sondre, Synne og Håkon Landro.