Knut Harald Semb og Lena Reif vant den lengste distansen på 15,5 km på nye løyperekorder hhv. 55.12 og 1.07.49.
Knut Harald var meget godt fornøyd med løpet, som gikk omtrent som forventet.
- "Det var første gangen jeg løp denne distansen i Larviksløpet, og jeg gikk for en tid mellom 54 og 57 minutter. Jeg er godt fornøyd! Løypa er krevende med mange tøffe bakker, men det gjør den også spennende, selv om jeg normalt liker meg bedre i flatere trasseer."

Nå venter Sandefjordsløpet for Semb, mens det største målet for denne sesongen er å løpe en god maraton til høsten.
- "Mulig jeg løper i Odense, som skal ha en fin løype. Eller i Oslo, hvor konkurransen fra andre kjente får meg til å yte det lille ekstra".
Mye tyder på at det kan bli gode tider fra Semb denne sesongen.



Tomas Bereket og Gunhild Halle Haugen vant i overlegen stil normaldistansen på 7,75km. Tomas hadde annonsert at løyperekorden til Atle Tanum på utrolige 22.35 skulle angripes, men det ble i tøffeste laget for Tomas, som slet mer enn forventet i motvinden fra Stavern mot Larvik. Tiden ble 24.46.
Det var uansett et strålende løp av løperen fra Eritrea, bosatt i Larvik, som senest forrige helg fulgte Øystein Sylta til døren i Drammen halvamaraton, og løp inn til den strålende tiden 1.08.

Gunnhild Halle Haugen satser ikke like hardt lenger, men tiden, 28.33, tyder på at hun likevel holder formen godt ved like.
- "Det blir litt slitsomt i motbakkene og i motvinden når grunnlaget er for dårlig, mens jeg klarer å holde farten godt oppe på flatene og i bakkene ned mot mål fra Jordet skole."
Imponerende fart på Halle Haugen fremdeles. Liten tvil om det!

RESULTATER:  LØYPE  KLASSEVIS

Du kan lese mer her, og se bildeserie fra løpet HER.

Bloggere:
Endorfinlykke: Larviksløpet 2011!