Fuld+fart+p%E5+vej+mod+m%E5l+p%E5+Fevik+stadion.
Fuld fart på vej mod mål på Fevik stadion.
På halvmaraton forbedrede sidste års vinder Rune Skinnerlien sin tid med tre minutter til 1.19.36. Det var dog ikke tilstækkeligt til at slå Arkadiusz Kawczynski fra Polen, som ubesværet løb på 1.18.16. Dette er også ny rekord på vores halvmaratonrute. Vi kommer nok til at se mere til Kawczynski, som meget praktisk bor ved siden af Fevik stadion. Hos kvinderne vandt Kjersti Eliassen med tiden 1.53.03.

På helmaraton var der to løbere, som kom under tre timer. Jan Halland vandt for tredje gang i træk, men i år blev han hårdt presset af Ivar Refsland, som kun var 30 sekunder efter Halland i mål. Denne tætte konkurrrence gjorde sit til at Halland forbedrede rekorden på vores helmaratonrute til 2.50.21 efter 2.51.06 og 2.51.12 i de to foregående år. Hos kvinderne var der tre flotte præstationer. Vinderen Vera Nystad, som løber i klassen 60-64 år, vandt i 3.29.59. Noget som er ny rekord for Fevik maraton. Ann-Theres Mosberg Pedersen blev nr. 2 i 3.32.21, mens Anne Goderstad Norlund blev nr. 3 i 3.36.20.