Det meldes om fine forhold da det andre løpet i Trøndersk Vinterkarusell ble arrangert på Leangen i Trondheim lørdag 16. november. 99 fullførte den ikke helt flate 5 km-løypa.

Raskest av kvinnene var Anne Nevin med 17.12. Anne har vært i storform denne høsten med gull i NM og åttendeplass i nordisk mesterskap i terrengløp. Hun har også hatt en sterk bakkeløpsesong, og nå viste hun at det kan gå radig unna også gatelangs. Ned til klubbvenninne i Strindheim, Kathrin Hoener, skilte det hele 1.43. I alt løp fire kvinner under 20 minutter.

Blant herrene var det jevnere. Erik Sælen var med sine 16.17 bare knappe 3 sekunder foran Trond Ørjan Eide. Tomas Oskar Hellesø fulgte på tredjeplass med 16.26. I alt løp seks mann under 17 minutter.

Det tredje løpet i Vinterkarusellen er 3000 m i Ranheimhallen 8. desember.