Årets Gå-Jogg følger tradisjonelt oppsett med 12 løp i vårsesongen og 10 til høsten. Karusellen er for alle uansett om en søker mosjon, konkurranse, naturopplevelse eller sosialt samvær - eller alt på en gang. Kom i bedre form med Gå-Joggen, er mottoet som kan oppfylles løpende, joggende, gående - med eller uten staver - med eller uten tidtaking.

Det er Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets står bak, og det betyr at du ikke trenger å løse lisens for å delta. Startkontingenten er i år 40 kr pr. løp. For øvrig er alle løpsteder og distanser kjent for tidligere deltakere med en kort og en lang løype. Standard løypelengder er 2 og 4 km, men med Postmila og Getexmila som de klart lengste utfordringene. Minimun 12 av de 22 løpene må gjennomføres for å få årets trofé. 

Kondis.no vil også i år bringe resultater fra alle løp så snart de foreligger fra arrangøren og komme med stemningsrapporter fra enkelte av onsdagsløpene som går i Hamar (12 løp), Ringsaker (6 løp), Stange (3 løp) og Elverum kommune (1 løp).

Bildet: Fra fjorårets sesongpremiere hvor halve løypa gikk ute på Mjøsisen. I år holder nok gå-joggerne seg på land skulle vi tro....

Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets 
Gå-Joggen på Kondis' terminliste
Kondis' samleside for Gå-Joggen - med reportasjer, bilder og alle resultater de 11 siste sesongene! 

Gaa-joggen_130405_vinnerprofiler.jpg
Et morsomt bilde som beviser at kondis.no har fulgt Gå-Joggen en stund!
Bildet er fra sesongpremieren ved Jernbanemuseet 13. april 2005 hvor Orionløperne Asbjørn Ellfsen Persen og John Henry Strupstad ble løypevinnere i hhv. kort og lang løype. De kvinnelige løypevinnerne var forøvrig søstrene Guro Økelsrud Lombnes og Ragnhild Kvarberg! Her kan du lese resultatene fra løpet som hadde 234 deltakere: 
Knallstart for årets karusell