Arne+Moren+%2834%29+og+60+andre+gj%F8r+seg+klar+til+start++i+den+24%2C+Grensetrimmen+p%E5+grusvegen+mellom+grendehuset+og+fotballbanen.
Arne Moren (34) og 60 andre gjør seg klar til start i den 24, Grensetrimmen på grusvegen mellom grendehuset og fotballbanen.
Avslappet+steming+f%F8r+start%3A+Fra+v.+Geir+%D8verg%E5rd%2C+Otto+Grafsr%F8nningen%2C+Ingar+Kristiansen%2C+Hanne+Knudsen%2C+Randi+Knudsen+og+Sondre+Amdahl.
Avslappet steming før start: Fra v. Geir Øvergård, Otto Grafsrønningen, Ingar Kristiansen, Hanne Knudsen, Randi Knudsen og Sondre Amdahl.
Sven+%C5ge+Svendsen+stilte+i+trimklassen++og+tok+seg+tid+til+b%E5de+%E5+vinke+til+fotografen+og+fortelle+at+han+hadde+v%E6rt+Kondis-medlem+siden+%5C%22tidenes+morgen%5C%22.
Sven Åge Svendsen stilte i trimklassen og tok seg tid til både å vinke til fotografen og fortelle at han hadde vært Kondis-medlem siden \"tidenes morgen\".
Terje+Silihagen+og+Gjermund+Skaret+i+tvekamp+opp+den+siste+kneika+til+m%E5l.+Skaret+lurte+seg+forbi+og+ble+8.+mann+i+m%E5l+med+41.50%2C+tre+sekunder+foran+Slihagen.+
Terje Silihagen og Gjermund Skaret i tvekamp opp den siste kneika til mål. Skaret lurte seg forbi og ble 8. mann i mål med 41.50, tre sekunder foran Slihagen.
Oddbj%F8rn+Evensen+holder+fortsatt+god+fart+p%E5+joggeskoene.+44.51+ga+10.+plass+p%E5+St%F8a+i+%E5r.
Oddbjørn Evensen holder fortsatt god fart på joggeskoene. 44.51 ga 10. plass på Støa i år.
Bl%E5-gult+i+Grensetrimmen%3A+Simon+Skans+var+f%F8rste+i+m%E5l+av+fire+blad+Skans+fra+Skuttunge+i+Sverige.+
Blå-gult i Grensetrimmen: Simon Skans var første i mål av fire blad Skans fra Skuttunge i Sverige.
Ottar+Bekkevold+p%E5+den+siste+kilometeren+etter+10+varierte+kilometre+med+grus+og+sti%2C+sol+og+skygge%2C+Norge+og+Sverige....
Ottar Bekkevold på den siste kilometeren etter 10 varierte kilometre med grus og sti, sol og skygge, Norge og Sverige....
Hans+Odde+har+en+finger+med+i+det+meste+i+Grenstrimmen.+Selv+om+han+har+gjennomf%F8rt+l%F8pet+et+kvarter+raskere+i+sine+yngre+dager%2C+gjennomf%F8rte+65-%E5ringen+l%F8pet+i+up%E5klagelig+stil+p%E5+53+minutter.
Hans Odde har en finger med i det meste i Grenstrimmen. Selv om han har gjennomført løpet et kvarter raskere i sine yngre dager, gjennomførte 65-åringen løpet i upåklagelig stil på 53 minutter.
Familie-vennelig++i+Grenstrimmen%21+Her+er+det+to+spreke+jenter+fra+S%F8re+Osen+som+har+gjennomf%F8rt+runden+i+sitt+eget+tempo+i+trimklassen.+I+tillegg+ble+det+ogs%E5+arrangert+hestskokasting+med+fine+premier+til+de+mest+treffsikre+blant+b%E5de+gamle+og+unge.
Familie-vennelig i Grenstrimmen! Her er det to spreke jenter fra Søre Osen som har gjennomført runden i sitt eget tempo i trimklassen. I tillegg ble det også arrangert hestskokasting med fine premier til de mest treffsikre blant både gamle og unge.
Neste år er det 25-års jubileum for Grenstrimmen: Sett av LØRDAG 1. SEPTEMBER 2007 KL 1400 i kalenderen allerede nå!