Per Arne Solheim og Kondis.no, Hedmark Rolf Bakken var veldig godt fornøyd med arrangementet. Topp service over hele linja og bare blide fjes. De holdt følge hele veien og ble klokket inn på samme tid 6:06:24. Gutta så fram til en god dursj, premieutdeling og en god middag etter å ha tilbakelagt 95 km!

Beste jente på 20 km ble Solveig Rueslåtten fra Geilo. Til daglig er hun å finne på Høgskolen i Lillehammer hvor hun tar en Bachelor i økonomi og administrasjon.  Hun er en av  ca 100 toppidrettsutøvere på høgskolen som får tilrettelagt studiene, slik at hun kan kombinere toppidrett med utdanning,  Solveig som er inne i sitt 3. studieår, er veldig fornøyd med opplegget .  

Inger Anne Lofthus fra Heddal vant 70 km kvinner på tiden 4:42.06.

Einar Haugen var veldig godt fornøyd med årets løp.  For første gang slapp han å smøre om. Oppskrifter var et tynt lag med blått klister med tørrvoks oppå.  Einar Haugen var godt fornøyd med å slå Åge Ludvigsen som måtte smøre om og forspranget Einar fikk, beholdt han til mål.  Einar ble nr to i klasse 55-59 år på 95 km med tiden 6:15:38.

Åge Ludvigsen ble nr 3 i klasse 60 - 64 år med tiden 6:17:43 på 95 km

Johannes Svegården var godt fornøyd etter å ha gjennomført 20 km fra Nysetra til Sjusjøen.  Dette er det lengste han har gått i vinter.  Han brakk lårhalsen under sykkelrittet Lillehammer - Oslo i sommer og dette var hans første deltakelse i mosjonsarrangement etter skaden.