Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Flotte forhold for Hovemoenløpet

Ut fra start ledet Tor Håkon Viken, tett fulgt av Jon Evensen og Gert Moen.  Ikke uventet kom Jon først ut av skogen og inn til mål, Gert nr 2 og Tor Håkon nr 3. Tiden i mål 14.27.7 er noen få sekunder raskere enn i fjor.  Igjen lot vi oss imponere av Fredrik Stenen som kom inn med fjerde beste tid på 14.40,5. Dette er imponerende av en gutt i klasse M0. 

Helen Melbø kom inn på tiden 16.48,3 som er en svært god tid og hun hadde god margin ned til Hanne Marte Lie som fikk nest beste tid blant jentene.

Kveldens uttrekningspremier fra Sport & Fritid gikk til Per Brandslien og Øystein Roland. 

Sørdalskarusellen er sosial og trivelig og spesielt finværet gjorde at folk hadde god tid, jogget seg ned og delte tanker om løypa, om hvordan det gikk og i hele tatt tok livet med ro. resultatlistene ble sjekket nøye og var også gjenstand for diskusjon.

Neste onsdag arrangerer Posten BIL Kanhaugenløpet - 6 km skogsløp delvis i OL-løypene og delvis på vei og litt på stier.  Det er siste løp før ferien - Litrim ønsker velkommen igjen da. Kanskje kan du som likevel skal ut og trene blir med, det er ikke mer høytidelig enn du gjør det selv.  Sørdalskarusellen er også god trening.

Sammenlagtresultatene finner du her!

R E S U L T A T E R
Hovemoenløpet 14.06.06, 5. løp Sørdalskarusellen
Arrangør: Habil
M0 
Publisert
Artikkelen fortsetter under annonsen