Et lite forlokkende vær på formiddagen gjorde nok at det ikke var så mange deltakere på Fløyen i dagens løp. De som likevel stilte opp, fikk sol under oppvarmingen og opphold under løpet. Løperne velger mellom en, to eller tre runder på grusveiene på Fløyen, og flertallet valgte denne løypa. Neste løp går 9. desember.Eirik Haugen fra Voss Friidrett ble nr. 3 i den lengste løypa.
Alemayehu Sitotaw løp New York Marathon for to uker siden, men har formen inne fremdeles selv om han er inne i en roligere periode. Det ble andreplass på 22.38 i dag. Bak kommer Olav Byrkjeland som brøt løpet.Synne Visnes var eneste jente på korteste distanse, hun løp en runde på 9.20. Det er raskere enn beste mann på distansen.Kristian Lyckander fra Sofaklubben løp 3 runder på 29.05. Vi får håpe han tar med noen av de mange lagkameratene til neste karusell i den flotte løypa på Fløyen!Hanne Liland løp 3 runder på hhv 28.58. Espen Svåsand og Roald Gulbrandsøy nøyde seg denne gangen med to runder.Magnus Vonen tok tredjeplassen i den korteste løypa med 11.25. Bak kommer Ole Martin Løver som løp to runder.Arthur Lillefosse og Kåre Sandal løp en runde.
Pål Sulesund fra Varegg ble nr. 4 i langløypa med 26.10.Anders Røyrøy ble nr. 5 i langløypaHelene Pemmer var raskeste dame i langløypa med 27.11.Erlend Aas løp tre runder på 37.39Urige Buta hadde tatt turen fra Haugesund og fikk vite om løpet i går. Norgesmesteren i terrengløp fra september var godt fornøyd med løypa på Fløyen. Tiden ble 20.43, nesten to minutter raskere enn Alemayehu Sitotaw på andreplass.Jonas Edland var en av 15 som løp trimløype og fikk pannebånd i premie.

Totalt var det 39 deltakere i dagens karusell.

Resultatliste