I mål var Geir Steig fra Luster IL med tiden 8:28,3,  3,3 sekunder foran Kjartan Helland, Moi IL. Kjartan har for vane å bli nummer 2 i Sørdalskaursellen. Tiden er naturlig nok litt bak rekorden fra i fjor da løypa var 140 kortere. Hilde Fenne ble best blant jentene med Marthe Flatlien, LiF på andre plass.

I alt var 365 deltakere påmeldt. 335 av disse fullførte løpet, som er ny rekord for Sørdalskarusellen, en deltaker mer enn det var i  Maihaugenløpet i fjor.

Du finner aller resultater her!

Se flere bilder i Image-shop!

Vestlandske vinner Geir Steig og Hilde Fenne. Det ser ut som de trives på Lillehammer.

Astrid og Jens Ole fra Sport 1 Lillehammer overrakte et par joggesko til vinnere av yngste klasser som var  Julie Egeberg Moger og Birk Strand Bjørnaa, begge Lillehammer Skiklub.

Petter M Blindheim, Bulken hadde heiagjeng som skapte liv og røre rundt løypa.

Oddrun Hovsengen er en virkelig nestor i Sørdalskarusellen som hun har fullført hele 33 ganger tidligere. Bare ett år har hun stått over noen løp for mange. Veteranen har ikledd seg Litrims gamle T-skjorte og Kondis-bøff og er klar for en ny sesong. Hun har lang fartstid som maratonløper med pers på litt i overkant av 2:41.

Neste løp i Sørdalskarusellen er allerede onsdag 27. april da Maihaugenløpet går av stabelen. Se www.litrim.no for mer informasjon.