Bilder fra Drammen (foto: Kaci Cecilie Troberg og Bjørn Hytjanstorp).
Frants+Mohr+gratuleres+av+l%F8psleder+Tom-Rune+Bertelsen.+Tom-Rune+l%F8p+dagen+f%F8r.
Frants Mohr gratuleres av løpsleder Tom-Rune Bertelsen. Tom-Rune løp dagen før.
Alle+er+opptatt+av+tiden...+og+egne+klokker+startes+n%E5r+Tom-Rune+gir+klarsignal.+For+ordens+skyld%3A+Arrang%F8ren+tok+ogs%E5+tider%2C+de+offisielle+tidene+%21
Alle er opptatt av tiden... og egne klokker startes når Tom-Rune gir klarsignal. For ordens skyld: Arrangøren tok også tider, de offisielle tidene !
Bruno+P%E5lsson+s%F8rger+for+litt+avkj%F8ling+ved+runding.+Det+ble+l%F8pt+runder+p%E5+ca+4.2+km.
Bruno Pålsson sørger for litt avkjøling ved runding. Det ble løpt runder på ca 4.2 km.
Eva+Lundby+s%F8rget+ogs%E5+for+avkj%F8ling.+L%F8pslederen+stilte+med+saftis+til+alle+deltagerne.
Eva Lundby sørget også for avkjøling. Løpslederen stilte med saftis til alle deltagerne.
L%F8pernes+ivrigste+supporter+var+Ole-Henrik+Hytjanstorp.+Det+ble+high+five+p%E5+de+fleste+ved+nesten+alle+rundingene+av+m%E5lomr%E5det.+Her+er+det+Gjermund+som+hilser+p%E5+Ole-Henrik.
Løpernes ivrigste supporter var Ole-Henrik Hytjanstorp. Det ble high five på de fleste ved nesten alle rundingene av målområdet. Her er det Gjermund som hilser på Ole-Henrik.
...og+her+er+det+high+five+med+Tor-Arne+Stjern+og+Ragnar+Nyg%E5rd.
...og her er det high five med Tor-Arne Stjern og Ragnar Nygård.
Undertegnede+valgte+Sahara-capsen.+Med+lite+h%E5r+og+sterk+sol+er+det+greit+%E5+beskytte+b%E5de+m%E5nen+og+nakken.
Undertegnede valgte Sahara-capsen. Med lite hår og sterk sol er det greit å beskytte både månen og nakken.
Sten+Gunnar+Hansen+fikk+det+tungt+p%E5+tiende+runden%2C+og+valgte+%E5+st%E5+av+etter+fullf%F8rt+helmaratojn.+Her+g%E5ende+p%E5+vei+over+Ypsilonbroen+p%E5+siste+runden.
Sten Gunnar Hansen fikk det tungt på tiende runden, og valgte å stå av etter fullført helmaratojn. Her gående på vei over Ypsilonbroen på siste runden.
En+forn%F8yd+Arne+Lundby+etter+fullf%F8rte+50+km.+Han+poserer+sammen+med+Bj%F8rn+Hytjanstorp%2C+som+ga+seg+etter+6+runder+-+dr%F8yt+25+km.
En fornøyd Arne Lundby etter fullførte 50 km. Han poserer sammen med Bjørn Hytjanstorp, som ga seg etter 6 runder - drøyt 25 km.
BULLDOZEREN.+L%F8psleder%2C+ultral%F8per+og+maratonl%F8per+Tom-Rune+Bertelsen.+Tom-Rune+var+jo+tidligere+mer+kjent+for+sine+kick-boxing+meritter%2C+og+har+utallige+norgesmesterskap+og+ogs%E5+internasjonale+medaljer.+I+et+avisutklipp+p%E5+garderobeveggen%2C+jeg+tror+det+var+det+%E5ret+han+fikk+s%F8lv+i+VM%2C+omtales+han+som+Tom+Rune+Bulldozeren+Bertelsen.+Fortsatt+ser+42-%E5ringen+rimelig+t%F8ff+ut+ja.
BULLDOZEREN. Løpsleder, ultraløper og maratonløper Tom-Rune Bertelsen. Tom-Rune var jo tidligere mer kjent for sine kick-boxing meritter, og har utallige norgesmesterskap og også internasjonale medaljer. I et avisutklipp på garderobeveggen, jeg tror det var det året han fikk sølv i VM, omtales han som Tom Rune Bulldozeren Bertelsen. Fortsatt ser 42-åringen rimelig tøff ut ja.