Bilder fra Jessheim: (foto: Olav Engen)
Vemund+Wemundstad+er+klar+til+start%2C+og+en+dr%F8y+halvtime+senere+var+han+suveren+vinner+av+klasse+65-69+%E5r+
Vemund Wemundstad er klar til start, og en drøy halvtime senere var han suveren vinner av klasse 65-69 år
B%F8lergutta+Hermann+Bruun+og+Keino+Valstad+ble+nr+2+i+henholdsvis+40-44+og+23-34...+denne+gangen+var+Keino+6+sekunder+raskere+enn+Hermann.++
Bølergutta Hermann Bruun og Keino Valstad ble nr 2 i henholdsvis 40-44 og 23-34... denne gangen var Keino 6 sekunder raskere enn Hermann.
Steinar+Johannessen+kom+fra+Narvik+for+%E5+l%F8pe+Vinterkarusellen%2C+og+for+%E5+bes%F8ke+s%F8steren+Inger-Marie+Vinje.++Han+var+ubeskjeden+nok+til+%E5+vinne+klasse+45-49+%E5r.++Steinar+var+tidligere+en+habil+l%F8per%2C+men+holdt+opp+i+ca+15+%E5r+f%F8r+han+i+fjor+begynte+%E5+l%F8pe+igjen...+og+viser+at+han+fortsatt+er+en+habil+l%F8per.
Steinar Johannessen kom fra Narvik for å løpe Vinterkarusellen, og for å besøke søsteren Inger-Marie Vinje. Han var ubeskjeden nok til å vinne klasse 45-49 år. Steinar var tidligere en habil løper, men holdt opp i ca 15 år før han i fjor begynte å løpe igjen... og viser at han fortsatt er en habil løper.
Pang+%21%21%21++Ingen+var+i+tvil+om+n%E5r+det+var+start...+
Pang !!! Ingen var i tvil om når det var start...
Fredrik+Sj%F8lie+Johannesen+fra+Hvam+Videreg%E5ende+skole+har+mange+gode+resultater+i+Vinterkarusellen%2C+men+vi+tror+dette+var+hans+f%F8rste+totalseier.++Den+satt+langt+inne+i+spurten+mot+Simen+Rustad...+men+Fredrik+ville+mest+%21%21
Fredrik Sjølie Johannesen fra Hvam Videregående skole har mange gode resultater i Vinterkarusellen, men vi tror dette var hans første totalseier. Den satt langt inne i spurten mot Simen Rustad... men Fredrik ville mest !!
Simen+Rustad+fra+Raumar+O-lag+var+like+blid+selv+om+han+tapte+spurten....
Simen Rustad fra Raumar O-lag var like blid selv om han tapte spurten....
M%E5lsjef+Asbj%F8rn+Ringstad+leser+av+strekkoden+til+Joakim+Aardal....+en+Joakim+sim+ikke+hadde+dagen+og+ble+sl%E5tt+av+mange+flere+enn+b%E5de+han+og+vi+hadde+ventet.
Målsjef Asbjørn Ringstad leser av strekkoden til Joakim Aardal.... en Joakim sim ikke hadde dagen og ble slått av mange flere enn både han og vi hadde ventet.
Det+er+moro+%E5+ta+bilder+av+Marianne+Opsahl%2C+ikke+bare+fordi+hun+vinner%2C+men+hun+har+jo+s%E5+mange+fine+capser+og+luer....
Det er moro å ta bilder av Marianne Opsahl, ikke bare fordi hun vinner, men hun har jo så mange fine capser og luer....
Ann-Kristin+Dyrkollbotten+gjemmer+seg+for+kondisfotografen.++Med+masse+trening+i+kroppen+var+det+sjansel%F8st+%E5+henge+p%E5+Marianne+i+dag.
Ann-Kristin Dyrkollbotten gjemmer seg for kondisfotografen. Med masse trening i kroppen var det sjanseløst å henge på Marianne i dag.
Bjarne+D%F8hlen+har+l%F8pt+l%F8pskarusellene+p%E5+Romerike+siden+tidenes+morgen+%28s%E5nn+omtrent%29.+Til+kondis+sier+han+at+l%F8pinga+har+han+tenkt+%E5+fortsette+med+s%E5+lenge+det+overhodet+er+mulig...+s%E5+da+%F8nsker+vi+lykke+til+med+de+neste+100+l%F8pa+i+f%F8rste+omgang.
Bjarne Døhlen har løpt løpskarusellene på Romerike siden tidenes morgen (sånn omtrent). Til kondis sier han at løpinga har han tenkt å fortsette med så lenge det overhodet er mulig... så da ønsker vi lykke til med de neste 100 løpa i første omgang.
Her+har+vi+Steinar+fra+Narvik+igjen%2C+n%E5+sammen+med+s%F8ster+Inger-Marie+som+var+beste+veteranl%F8per+blant+jentene+da+hun+vant+50-54+%E5rs-klassen.++2+seire+av+2+mulige+er+bra+%21
Her har vi Steinar fra Narvik igjen, nå sammen med søster Inger-Marie som var beste veteranløper blant jentene da hun vant 50-54 års-klassen. 2 seire av 2 mulige er bra !